Milyen vakut ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Megéri használtan vakut vásárolni, vagy biztosabb az új??? Mire figyeljek, ha használtat keresek??? Melyik lenne jobb választás (mindennapi használat, amatőr szinten, canon 1300 váz)??? Nissin Speedlite Di622 vagy Meike MK-930 II ??? Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm!2016. dec. 21. 10:20
1/3 anonim válasza:
az árára mindenképpen figyelj oda.
Ha ki van bontva akkor 20-30%kal kevesebb az ára
Ha használva is volt párszor akkor 40-50%-kal.
Ha kimondottan használt akkor az eredeti ár 0-50%át éri attól függően hogy mennyire.
Persze most lehet hogy sokan nekem esnek, de nálam ez a mérce.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó vételeket lehet ejteni a használt forgalomban az értékvesztés miatt (ami vagy annyi, mint az első írta, vagy nem annyi, de mnidenképpen figyelemre méltó) Ha használtat veszel, akkor helyben lőj vele jópár képet, lehetőleg a vaku teljes teljesítményét igénybevéve. Ha az elvárásnak megfelelően tölt, nem füstől, akkor még teszteld a reflektor zúmolását, az ettl/ttl funkciók helyességét. Sokkal többet nem tehetsz helyben. Ha meg csak új jön szóba, akkor csak fizetsz és használod.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik lenne jó választás (akár az említetteken kívül is)???
2016. dec. 21. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!