Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tükörreflexes gépet szeretnék...

Anyatigris27 kérdése:

Tükörreflexes gépet szeretnék venni reklámfotózásra. (Éjszaka használnám többet) Milyen gépet ajánlanátok? Hozzáértő válaszat várnám.

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 10:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Reklám táblákat és hasonló reklám jelzéseket értek a reklámfotózas alatt.
2016. dec. 15. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen gep, csak legyen hozza allvanyod. Amire neked kell, egy hasznalt EOS 1000D is boven eleg, egy normalis objektivvel.
2016. dec. 15. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kell dslr gép, elég egy kompakt. Veszel egy állványt, beállítod a magas záridőt és kész.
2016. dec. 15. 13:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de én szeretnék egy tukorreflexeset, melyiket ajanlanad es milyen obival?
2016. dec. 16. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A Canon legolcsóbb belépő szintű DSLR-jét én ajánlom neked, nekem is ez van mégpedig az 1200D. Az 50mm f/1.8 STM-el jól tudnál éjszaka fényképezni, de nem csak azt kell megtanulod hogy melyik gombot kell megnyomni. Záridő, rekesz, ISO, fehéregyensúly, kémformátum, és még sorolhatnám. Ha csak automatába fogod használni akkor eredményre nem fogsz jutni, az biztos...
2016. dec. 16. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!