Canon 600D-re milyen külső vakut?
Hozzá való vakut vegyél ami canon ETTL kompatibilis... veszel sok öreg kacatot ami ezekkel már nem kompatibilis... miért???
Nézz körül pld a FB fotós adásvételi csoportokban, vannak ott canon ETTL vakuk... szinte minden csoportban találsz egyet...
Vettem egyet 5 frankért, egyet pedig kaptam. Igaz nem olvastam utána, mert nem gondoltam, hogy ennyire nincs lefelé kompatibilitás. Gondoltam alapfunkcióval talán működik. :)
Ezrk szerint nem.
Alapfunkcióval működni kéne Canon vakuból az E-vel kezdődő jelűeknek, meg az ML és TL jelűeknek. Alapfunkció alatt értve, hogy villan - de a villanás fényerejét neked kell szabályozni.
Gyakorlatilag a felsorolt vakuk közül kerül ki minden 30 évnél nem idősebb Canon vaku, ha nem ilyent vettél, azzal tán még Hitler fotózott serdülő korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!