Canon 700D,750D vagy 760D?
Figyelt kérdés
Kis árkülönbséggel meg tudnám venni. Melyik éri meg leginkább? Hobbi fotozásra és videózásra használnám. Első saját dslr gépként. Sajnos még egyiket sem tudtam kipróbálni. Sűrgős, segítsetek!😁2017. máj. 24. 15:17
1/4 anonim válasza:
A 700D a másik kettőnek az elődje, processzora is régebbi, meg úgy általában mindenben picit gyengébb. A másik kettő között pedig csak észrevehetetlen különbségek vannak, amelyik szimpatikusabb/jobb árban van, azt válaszd. Mondjuk személyes véleményem az, hogy nézelődj még bátran, hátha nem olyan sürgős az, hogy megérjen pár százezer forintot egy adott esetben rossz döntés.
2/4 anonim válasza:
a 760d picit jobb, de lényegében tényleg mindegy, hogy 750d vagy az
3/4 Zlevii válasza:
Megmondom, nekem 700D-m van, elégedett vagyok vele, a 750 és 760D-t nem próbáltam, annyit tudok hogy a 700D-vel is jól jársz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Végül 700D lett és nagyon szeretem! :)
2017. jún. 21. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!