BTzone509 kérdése:

Mit gondoltok a kepeimrol?

Figyelt kérdés

Csatolok egy parat:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. máj. 16. 22:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen probalkozok nem profi de valamit probalok csinalni. Igen nem eleg elesek a kepek de ez szerintem gyakorlassal kuszobolheto, illetve rosszul volt beallitva a view finder. Hiaba lattam elesnek a kepet a vegeredmeny nem lett az. Koszonom a kritikakat van hova fejlodnom:)
2017. máj. 16. 23:53
 12/22 A kérdező kommentje:
De azt se zarom ki, hogy csak az elonezetet nezted nem a teljes meretu kepet:) azert zajos es eletlen:)
2017. máj. 17. 00:17
 13/22 anonim ***** válasza:

A mai technikával, és egy manuális obival nem egy nagy ördöngösség ilyen képet alkotni. Fények nincsenek rendben, zajos, rosszul komponált (első kép max. fekete-fehérben menne el, másodiknál nyakból elvágod szerencsétlen modelled, harmadiknál valami derítés nem ártott volna, negyedik pedig talán jó lenne, de a bokeh a főszereplő, a lány meg csak egy "kellék"-nek tűnik).

Az első kép meg az "utca gyermeke vagyok, gettó rapper srác kemény vagyok" stílus kifejezetten idegesít. Természetesen lehet más szemszögből is nézni.

2017. máj. 17. 06:20
 14/22 anonim ***** válasza:
Bocs, a 4. az az 5. akart lenni.
2017. máj. 17. 06:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Vannak itt jó dolgok, például tetszik, hogy megpróbálod átlépni a sablonos kompozíciókat, és a negatív teret is tudatosan építed bele a képeidbe, viszont például a 2. képnél ez nem igazán jött be. Az olyan, mintha valaki véletlenül kattintott volt egyet egy Zeiss optikás géppel. Az esetlen úgy ahogy van. Ami még kicsit zavar, hogy a szereplőiden az érződik, hogy pózolnak a fényképhez. Nyilván nem profi modellekkel dolgozol, de szerintem bárkiből ki lehet hozni egy természetes pillanatot, amikor karakteres a reakciója.
2017. máj. 17. 07:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Legkozelebb jobban oda figyelek a dolgokra, azert kerdeztem mert magam nem veszem eszre a hibakat:) Koszi
2017. máj. 17. 10:23
 17/22 anonim ***** válasza:

A második és az utolsó kép irányában kéne fejlődni de tényleg van mit.

Ezek a képek szerintem nem kimondottan portrék így nem tudom hogy egyesek miért akarják mindenképpen rájuk erőszakolni a portré készítés szabályait.

A többi kép nálam felejtős.

2017. máj. 17. 10:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Jellegtelenek. Ennyi. Amikor rájuk nézek, nem fedezek fel semmi gondolatot a sablon témákon túl, ami pedig... ugye? Technikailag egyébként okésak, az utolsó nekem speciál bejött, de azt sem mondanám művészinek. Igaz, sosem a mainstream képek voltak azok, amiket igazán kedveltem, nekem mindig bejöttek az újdonságok, a saját gondolatok, a mondanivaló, meg ilyenek...
2017. máj. 17. 22:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Számomra az igazi művészet nem elsősorban gondolatot ébreszt, hanem érzéseket...

(másodsorban egyebet)

2017. máj. 19. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezért nem szeretem a Canont és a Nikont, mert rettentő nagy tapasztalat és sok gyakorlás kell a normális minőségű fotók elkészítéséhez. A képek alapján neked ez még hiányzik, de még van időd kitapasztalni a technikát.

Ja és egy jó tanács: Kis fénynél használj vakut, a nagy záridő szemcsésedést és a háttér elhomályosodását okozza.

2017. máj. 20. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!