Mit gondoltok a kepeimrol?
A mai technikával, és egy manuális obival nem egy nagy ördöngösség ilyen képet alkotni. Fények nincsenek rendben, zajos, rosszul komponált (első kép max. fekete-fehérben menne el, másodiknál nyakból elvágod szerencsétlen modelled, harmadiknál valami derítés nem ártott volna, negyedik pedig talán jó lenne, de a bokeh a főszereplő, a lány meg csak egy "kellék"-nek tűnik).
Az első kép meg az "utca gyermeke vagyok, gettó rapper srác kemény vagyok" stílus kifejezetten idegesít. Természetesen lehet más szemszögből is nézni.
A második és az utolsó kép irányában kéne fejlődni de tényleg van mit.
Ezek a képek szerintem nem kimondottan portrék így nem tudom hogy egyesek miért akarják mindenképpen rájuk erőszakolni a portré készítés szabályait.
A többi kép nálam felejtős.
Számomra az igazi művészet nem elsősorban gondolatot ébreszt, hanem érzéseket...
(másodsorban egyebet)
Ezért nem szeretem a Canont és a Nikont, mert rettentő nagy tapasztalat és sok gyakorlás kell a normális minőségű fotók elkészítéséhez. A képek alapján neked ez még hiányzik, de még van időd kitapasztalni a technikát.
Ja és egy jó tanács: Kis fénynél használj vakut, a nagy záridő szemcsésedést és a háttér elhomályosodását okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!