Mit gondoltok a kepeimrol?
- szia, mi a véleményed a képeimről?
- szarok.
- jó, de ha végeztél, elmondod?
HAHHH :D
Amúgy nekem tetszenek, jók :)
Mint profi fényképész tudom, hogy két kategóriába szokás sorolni a képeket. (Sarcasm) az első ami tetszik, a második ami nem xD
Ezek az első kategóriába tartoznak de mivel fingom nincs a fényképészetről nem tudom megmondani, hogy miért. Az első kép a kedvencem :) az olyan mintha történetet akarna mesélni a fotómodellről.
Jók.
Mutass már be annak a lánynak, ha megkérhetlek :D :D
4-es:
"Ezazz. Imádom a lagzikat. Pia dögivel" :D megyünk :D
Nem rosszak, de látszik, hogy vettél egy jó obit és azzal többnyire ugyanazt csinálod. Háttérelmosás. Háttérelmosás mindenhol. Nem probléma, csak máshogy is izgalmassá tudsz tenni egy képet. Ahogy beállítod a modelljeit azok nem rosszak (bár mondjuk az első elég sablonos), de a képkivágásaid nem tetszenek.
A 2. képnél a lány távolabbi vállából ami látszik az elég zavaró. Vagy több, vagy semennyi. Illetve a haja vége is benne lehetett volna, mert ahogy látom nem sok hiányzott.
Az utolsó portrénál a lány kezénél szintúgy.
A naplementés-fiús képnél a srác beállása kicist erőltetett.
A hosszú záridős meg nem egyedi.
Elég kritikusan írtam, pedig nem rossz képek csak fejlődnöd kell. Látszik benne, hogy törekszel és nem "hopp ezt lefotózom" képek. A háttereket és beállításokat is jól választod meg. Kezdésnek nagyon jó képek! Van még hova fejlődni, de ez egy jó alap!:)
És ilyen felszereléssel nem bírsz éles képet csinálni?
Szerintem ha megtanulod az élességállítást akkor portréban még sokat fejlődhetsz előre felé. :)
#9folyt
Amúgy éppen megakartam kérdezni hogy melyik fos bridge-dzsel csináltad... Amikor olvastam a felszerelés listáját! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!