A 18mpx jónak számít? Ez a gép jónak tűnik?
Sziasztok, amatőr hobbi fotós vagyok.
Eddig egy kicsi (de ettől független jó) kompakt géppel fotóztam olyan képeket, amelyeken a fénnyel játszottam. Mivel a beállításokat is most kezdtem el használni, meg az expozíciót, meg ilyeneket, nagyon amatőr vagyok. Viszont szeretnék beruházni egy Bridge gépre. Az amit használtam, 10mpx-es képeket készített (egyébként nem rosszak) és találtam egy olcsó, használt ugyan, 18mpx-es gép, 12 optikai zoom.
Szerintetek megérné ennyiért?
U.I.: A googleon utánanéztem kb. milyen egy 18mpx-es kép, és nekem tetszettek, de jobban bízok a szavakban.
1/2.3 inch méretű az érzékelő lapkája így a 18mpixelt felinterpolálással (szoftveresen) érik el.
Attól függ hogy mennyit használták és milyen állapotban van.
Tehát mint minden ilyen lutri
Amúgy az árukereső szerint a legutolsó ismert ár:
20ezer forint. kérdés csak az hogy ez valódi értéket tükröz e vagy valami irgalmatlanul extrém leárazás volt. Mert ha valódi érték akkor a 20ezer hufnak a töredékét éri.
Én a kis kompaktomat úgy hirdettem meg 15ezerért hogy a legutolsó ismert ára 65ezer forint és nem tudtam eladni. Annál kevesebbért meg jó lesz nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!