Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyiért lenne reális meghird...

Mennyiért lenne reális meghirdetnem egy ilyen fényképezőgépet?

Figyelt kérdés
canon eos 1300d, két obival (18-55 és 75-300)minden egyéb tartozékával. Nyáron lett vásárolva, ajándékba kaptam a páromtól(előtte nikonom volt azt használtam) de ezt a canont egyáltalán nem, 2X ha elővettem, szóval nem hazudok ha azt mondom, hogy vadi új az állapot, alig lett vele fotózva. Új ára 550euro volt (vagy 165 000) szerintetek mennyiért hirdessem, hogy legyen esély eladni, lehetőleg elég hamar? és milyen oldalon?

#Canon #EOS #eos1300
2017. ápr. 2. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jé, az én jogsim is pont 38 éves. Az pontosan "ennyire üzletági történet" volt. Kb ötezerbe került, én meg 2600 havi fixből éltem munkásszállón. Ha apám nem ad kölcsön, öt évvel később lesz. :D

Kérdező, nézz vissza párszáz bejegyzést ebben a fórumban, ebből képet alkothatsz a lehetséges árakról.

[link]

Az valószínű, hogy a 75-el kezdődő tele nem vonzó, a 18-55-nél meg kérdés, hogy vajon IS-el felszerelt változatok egyike lenne-e, ha nem, akkor az se.

2017. ápr. 3. 07:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Külön-külön lehet hogy jobban eltudod őket adni.

Így egyben örülhetsz ha kapsz érte 110 ezeret. de én mondjuk inkább csak 90et adnék érte.

De azt hozzáteszem hogy a hazai használt termék piac erősen túlárazott így lehet, hogy még 140-ért is lesz olyan hlye aki megveszi.

ha külön-külön adod akkor

nagy obi: 45 ezer

kis obi: 30 ezer

Váz: 70-80 ezer

persze be lehet próbálkozni magasabb összegekkel is hátha-nátha... (legfeljebb később csökkented az árat)

2017. ápr. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!