Mennyiért lenne reális meghirdetnem egy ilyen fényképezőgépet?
Jé, az én jogsim is pont 38 éves. Az pontosan "ennyire üzletági történet" volt. Kb ötezerbe került, én meg 2600 havi fixből éltem munkásszállón. Ha apám nem ad kölcsön, öt évvel később lesz. :D
Kérdező, nézz vissza párszáz bejegyzést ebben a fórumban, ebből képet alkothatsz a lehetséges árakról.
Az valószínű, hogy a 75-el kezdődő tele nem vonzó, a 18-55-nél meg kérdés, hogy vajon IS-el felszerelt változatok egyike lenne-e, ha nem, akkor az se.
Külön-külön lehet hogy jobban eltudod őket adni.
Így egyben örülhetsz ha kapsz érte 110 ezeret. de én mondjuk inkább csak 90et adnék érte.
De azt hozzáteszem hogy a hazai használt termék piac erősen túlárazott így lehet, hogy még 140-ért is lesz olyan hlye aki megveszi.
ha külön-külön adod akkor
nagy obi: 45 ezer
kis obi: 30 ezer
Váz: 70-80 ezer
persze be lehet próbálkozni magasabb összegekkel is hátha-nátha... (legfeljebb később csökkented az árat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!