Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlot...

Milyen fényképezőgépet ajánlotok 50. 000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
Teljesen hobbicélra, kirándulások, nyaralások megörökítésére használnám. Milyen szempontokat vegyek figyelembe? (tudom, hogy ezért az összegért csak gagyit kapok, de mégis :) )

2017. ápr. 2. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában azt vegyed amelyik a legjobban tetszik, minőségben és tudásban nem sok különbség van közöttük, bármelyiket választod közel ugyanazt kapod.
2017. ápr. 2. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt vagy hasonlót ha veszel pont megfelel hobbi célra.

2017. ápr. 3. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:

ha nem félsz a használt cuccoktól, akkor az 50 ezred egy kicsit többet is megenged, például akár egy komolyabb gép, vagy más kategória is belerérhet akár...

szerintem ez az árfekvés pont az a kompakt kategória szokott lenni új gépeknél, amit tényleg nem nagyon éri meg megvenni, mert egy jobb mobiltelefon kb. ugyanazt a minőséget tudja és mégsem kell két külön cuccot cipelned.

az optika mérete és minősége, az érzékelő mérete (fizikailag, nem felbontás) és minősége határozza meg leginkább, hogy milyen minőségű képek készülnek egy géppel. pont ebben az árfekvésben éppen ezeken szoktak spórolni a gyártók, hogy minél olcsóbb legyen a fényképezőgép. úgyhogy egy 50 ezerrel drágább okostelefon szerintem jobb választás, mint egy 50 ezres fényképezőgép.

2017. ápr. 3. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:

"egy 50 ezerrel drágább okostelefon szerintem jobb választás, mint egy 50 ezres fényképezőgép."

Mióta jobb egy fix nagylátószögű optikás teló egy zoommos kompakt gépnél? Főleg úgy hogy még duplájába is kerül.

Nem beszélve a vakuról. Ez a kijelentés a hozzáértés teljes hiányáról árulkodik.

Nem beszélve arról, hogy így már 100ezer forintnál tartunk, és még mindig telefonra akarnád rábeszélni. Azért 100ezerért már ne telót vegyen senki aki fotózni-videózni szeretne.

De ha rám hallgattok, mindenki azt csinál amit akar....

2017. ápr. 3. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!