Melyik digitális fényképezőgépet válasszam? Sürgős
Imádok fotózni, használtan tudnék csak venni egy nagy objektives digitális gépet ( most samsung pl170-em van : [link]
vagy
ez a kettő jöhet szóba.. a nikon 40 000 lenne, a fuji 20.... Melyik lenne jobb választás?
Cél: Hobbifotózás(tájképek, természet, étel)
Hát a fuji nem valami jó gép :)
Akkor már inkább a Nikon...
Használt Canon-okat nem néztél?
Kompaktban azok a legjobbak.
Én 1 éve egy Canon SX50-et vettem 70-ért használtan, álom jó az a gép...
Tanulni jó lenne mindkettő ez tény :)
Nikon szebb képeket csinál az tuti
ez az oldal nagyon jó, itt szinte minden gépről vannak fent tesztképek
hogy ne lenne manuális záridő meg rekeszállítás? :D
még a 10e forintos gépeken is van....
az már más kérdés mennyire használható egy ilyen gépen.
Nekem a legelső "komolyabb" gépem egy 45e forintos Fujifilm S1600 volt amit 2010-ben vettem, azon is volt de értelmetlen volt használni mert ugyan olyan volt a képminőség manuálban mint automatában.
A mostani Canon SX50 HS-emet már full manualban használom mert lényegesen szebb képeket csinál úgy.
nem győztek meg annyira a képek :(
a mostani kis samsungom sima fényképező azért gondoltam ilyen nagyobb objektivesre hátha jobb képeket csinál
16 megapixeles a mostanim is
Hát csodát ne várj ennyi pénzért :)
Nem DSLR gépek ezek :D
Egy Bridge gép ráadásul már nagy, nem fér el csak úgy a zsebedben mint a mostani samsungod.
Meg kell nézed a sample képeket és azok alapján el tudod dönteni, hogy mire számíthatsz.
Egy bridge gépen jobb zoom van, ha szeretnél távolra fotózni.
Én ezért vettem 50× zoomos gépet :)
"hogy ne lenne manuális záridő meg rekeszállítás? :D
még a 10e forintos gépeken is van..."
El vagy te tévedve. Nincs.
"de értelmetlen volt használni mert ugyan olyan volt a képminőség manuálban mint automatában"
A rekesz-előválasztásnak semmi köze a képminőséghez.
"Én ezért vettem 50× zoomos gépet"
Na igen, ennyi hozzáértéssel valóban az x előtti minél nagyobb szám lehet az egyetlen cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!