Hogyan lehetne meg oldani a távvezérlést?
Figyelt kérdés
Azt akarom hogy a fényképezőm "távvezérlésről " tudjam irányítani. Jelenleg úgy oldottam meg hogy a gépbe bele dugtam a káblejét(mini usb) annak a másik felére egy otg káblet azt bele a telefonba s egy app segítségével tudom irányítani a gépet.Csak az a szitu hogy így kb 2méter a hatótávom és minnél többet szeretnék ha 4-5 métert el tudnám érni az szuper lenne próbálkoztam usb hosszabbító kábellel de akkor már akkorát veszít a jelből hogy nem képes kezelni a telefon a gépet.. Valmi olyasmit keresek amivel wireless-é lehetne tenni a rendszert hogy a gép kábelére rá kötnék egy "adó egységet" akkor az én otg kábelemre egy vevőt és egyik a másiknak továbbítaná a jelt. Biztos van valami ilyen ketyere csak nem leltem még fel.A gépem nem kompatibilis semmi féle utólagos wifi modullal..2017. márc. 6. 16:53
1/6 anonim válasza:
Gondolom azért nem írtad le a gép tipusát, mert félsz, hogy egyből felismerünk. Esetleg úgy gondolod, hogy minden Nikon gép egyforma... Vagy csak azt szeretnéd, hogy barkóbázzunk?
2/6 A kérdező kommentje:
Nikon d90.
2017. márc. 6. 17:12
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom nem egy mai gép de egyenlőre nem tervezem a lecserélését!
2017. márc. 6. 17:13
6/6 anonim válasza:
Neked is arra lenne szükséged amit én már régóta hajtok a boltokba de nem hogy nincsen de még hülyének is néznek miatta.
Ez pedig egy wireless jeladós USB hosszabbító.
Sajnos nincs. A gyártók még nem ismerték fel ennek a jelentőségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!