Hol találok olyan oldalt, ami kirészletezi nekem egy képről, milyen kamerával/eszközzel és beállításokkal rögzítették?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, mint ami pl. a flickr.com-on is van, annyi különbséggel, hogy az adott (neten talált) kép url-jének megadásával vagy akár a kép feltöltésével részletezi nekem az adatokat.2017. febr. 21. 14:26
1/5 anonim válasza:
EXIF viwer van böngésző kiterjesztés
2/5 A kérdező kommentje:
Áh megvan, köszönöm szépen! Rákerestem, bővítmény az nálam sajnos kiesik, de a válaszodnak hála ráleltem a metapicz.com oldalra, pont ilyenre gondoltam. :)
2017. febr. 21. 14:32
3/5 anonim válasza:
Csak akkor részletez ha nem lettek törölve az EXIF-adatok. Sok képmegosztó oldal automatikusan törli őket, így ha ilyen forrásból lett továbbosztva akkor sosem fogod megtudni.
Ha pedig ezek az adatok nem lettek törölve, külön program sem kell hozzá. Intézőből megnyitva a fájltulajdonságokat ugyanúgy látsz mindent.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. febr. 21. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!