Milyen beállításokkal érdemes tűzijáték fotózni Samsung Galaxy S7 Edge-nél?
Figyelt kérdés
Tűzijátékot szeretnék ma fotózni.
Ez jó lehet? ISO:50 ,záridő 8mp, vagy 4,Kézi fókusz legtávolabb vagy majd beállítom még azt.
2016. aug. 20. 14:59
1/7 anonim válasza:
Állványod van? A többit majd kipróbálod az első pár percben.
2/7 anonim válasza:
Telefonoktól csodát ne várj. A szép éjszakai felvételeknek a nagy fényerős objektívek használata a titka. Ezekből igen keveset építenek a telókba....
3/7 anonim válasza:
Hát tüzijátékhoz mocskosul nem kell fényerős objektív...
Egyébként ha beírod gugliba hogy "How to Photograph Fireworks" kapsz egy csomó hasznos tanácsot.
4/7 anonim válasza:
Bocs, a szenzor mérete sem elhanyagolható, a gombostűfejnyi szenzor csoda, hogy lát valamit...
5/7 anonim válasza:
Igazad van, tüzijátékot csakis fullframe dslr-rel szabad fotózni!
6/7 anonim válasza:
Hadonásszatok csak a telótokkal, bánom is én....gáz az egész .....
7/7 anonim válasza:
És a tükrös gépeddel meg a kitobival nem gáz a hatvanezredik ugyanolyan tűzijátékos kép?
Mondjuk én alapvetően nem értem minek lefotózni a tüzijátékot, inkább néznéd. Aztán másnap meg megnézheted a profi fotósok képeit. De ez már nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!