Szeretnék vásárolni egy kamerát 100. 000 alatt?

Figyelt kérdés
100 alatt volna a legjobb, egy canon lenne a cél, de ennyiért nem nagyon árulnak... Szóval egyéb márkákat, esetleg oldalakat javasoltok? Tippek?

2016. dec. 27. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én is egyébként egy hatéves profi fotós vagyok. Az óvónénim is megmondta, hogy nagyon tehetséges vagyok és már most egy név lehetnék a szakmában. De még most nem akarom a hírnevet ezért csak magamnak fotózom. Szóval hülyeségeket én is tudok írni, de minek, kit érdekel nevesincs vadidegenek baromságai....
2016. dec. 29. 07:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Na jól van, én nem vitatkozok tovább. Alapból azt nem értem hogy miért kellett kiröhögni, mert tisztában vagyok azzal hogy nem szar képeket csinálok. A kérdezőnek üzenem hogy ő is fog tudni jó képeket csinálni 7 hónap alatt, bár ez egyénfüggő. Amúgy aki meg tudja normálisan fogalmazni hogy neki mi a baja a képeimmel annak szívesen küldök linket, de nem garantálom azt hogy attól még hogy másnak tetszett, neked is tetszeni fog. Mindenkinek aki kiröhögött vagy bunkó volt velem: Nem tudtok lelombozni, én akkor fogom elfogadni a véleményeteket ha már láttátok a képeimet és nem olyan visszajelzést kapok hogy: szar mer béna vagy. Fogalmazza meg az akinek nem tetszik hogy mi a baj vele, neki miért nem jön be. Addig ne ítéljetek amíg nem láttatok semmit.
2016. dec. 29. 10:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Kíváncsivá tettél, mutasd.
2016. dec. 29. 11:48
 24/27 anonim ***** válasza:
Küldj képet ide! Hadd lássa mindenki! És ezt nem cinikusan mondtam csak már én is kiváncsi vagyok.
2016. dec. 29. 17:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Meg elmondhatnád, hogy hívnak, rád keresek. A profikat végülis ki lehet guglizni.
2016. dec. 29. 17:21
 26/27 anonim ***** válasza:

Ú

Ü

Ű

V

W

X

Y

Z

Zs

ezt a szót

keresem

Kategória

Feliratkozás...

Lapozás felfelé

produktum

profán

profúz

proferál

professzionális

professzionista, p...

profi

profilaktikus

profit

profitál

Lapozás lefelé

Legújabb magyarítások

segéd szolgálat

értemény

létlényeg

e-notesz

ruhajáték

több...

Magyarítatlan szavak

recours /ʁə.kuʁ/

galéria

pov

falc

wasp

shounen

több...

Egy új magyar szó

uzbz, azaz Az a szituáció amikor nagyon lassan telik az idő.

Több...

Leglátogatottabbak

pragmatikus

prioritás

karizmatikus

rezidens

facilitátor

Friss hozzászólások

„a fantazmagoria az agyrém pontosan, az értelmét csak az agyrém fejezi ki ”

írta:Valéria

itt:fantazmagória

„A 'rend' szláv eredetű szó, így a vele képzett javaslatok alapból felejtősek.”

írta:Áron

itt:normális

„Ja ez jo”

írta:János

itt:lifehack

„Otthoni trükk”

írta:Takács Dávid

itt:lifehack

„Ezek a definíciók melyik lexikonból származnak? Kicsit elavultnak tűnnek. Érdekelne a könyv ”

írta:Blank

itt:promiszkuitás

több...

professzionista, profi

vmely szakma hivatásos művelője, hivatásos (sportoló), foglalkozásszerű, hivatásos, a professzionizmus alapján működő ill. űzött, lat professiō 'hivatalos följelentése, bevallása névnek, vagyonnak, nyilvános bevallás, (hivatalosan bevallott) kereset, üzlet, mesterség, szakszerű rendes foglalkozás, melyet valaki űz, nyilatkozat, vallástétel' < profitērī 'beismer, bejelent, kijelent, megígér, (be)vall, előad': prō | fatĕor 'elismer, beismer, bevall, megvall, nem tagad, magyaráz, erősít, említ', mellyel rokon a fārī 'kimond, beszél, szól' és a fāma 'hír(esztelés), monda, az emberek száján forgó pletyka, hagyomány, szóbeszéd, mendemonda, hírnév, híresség, dicsőség, közvélemény, nép szava' < proto-indoeurópai *bʰā-, *bha- 'beszél, szól, (el)mond, kimond, kijelent'

2016. dec. 29. 17:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Azért nem rakok ide linket mert: 1. Sokan azt mondanák hogy reklám. 2. Csak annak küldök képet akit érdekli is. 3. Megmondtam hogy az kérjen képet aki normálisan le tudja írni hogy mi a véleménye róla, és biztos vagyok benne hogy ha ide kiraktam volna a képeimet anélkül az aláírás nélkül hogy normálisan írja le a gondját az akinek nem tetszik, akkor legalább 1 olyan komment lett volna hogy: Szar képek. Indok nélkül. Hibát mindenkiben lehet keresni, és neked ezek szerint az is hiba hogy a Google nem ad ki rólam 1 cikket sem hogy milyenek a képeim, mert nem vagyok híres.
2016. dec. 29. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!