Szeretnék vásárolni egy kamerát 100. 000 alatt?
Figyelt kérdés
100 alatt volna a legjobb, egy canon lenne a cél, de ennyiért nem nagyon árulnak... Szóval egyéb márkákat, esetleg oldalakat javasoltok? Tippek?2016. dec. 27. 17:15
11/27 anonim válasza:
#10-es, azt véletlenül írtam hogy ne. Azt akartam hogy gyűjtsön pénzt állványra. És #9-esnek: Miért nem lehetek profi 14 évesen? Egyértelmű hogy nem úgy gondoltam mint például Balassa László, stb... Hanem úgy hogy egyáltalán nem átlagos képeket csinálok és leverek olyan embereket a képeimmel akik fotósnak mondják magukat. És mielőtt megkérdeznéd hogy mennyit keresek belőle, semennyit, mert tanulnom kell és egyszerre nem tudom a kettőt.
12/27 anonim válasza:
"#9-esnek: Miért nem lehetek profi 14 évesen? Egyértelmű hogy nem úgy gondoltam mint például Balassa László, stb... Hanem úgy hogy egyáltalán nem átlagos képeket csinálok és leverek olyan embereket a képeimmel akik fotósnak mondják magukat."
13/27 anonim válasza:
"#9-esnek: Miért nem lehetek profi 14 évesen? Egyértelmű hogy nem úgy gondoltam mint például Balassa László, stb... Hanem úgy hogy egyáltalán nem átlagos képeket csinálok és leverek olyan embereket a képeimmel akik fotósnak mondják magukat."
Igen, igen, folytasd még! :D
14/27 anonim válasza:
Ház figyelj, akkor nem kell elhinni de nem egy profi fotós mondta nekem hogy jó képeim vannak és hogy tehetséges vagyok. Amúgy engem pont az ilyen emberek véleménye nem érdekel akik le akarnak húzni, mert ők nem bírják elviselni hogy van akinek megvan a tehetsége hozzá 14 évesen.
16/27 anonim válasza:
"és leverek olyan embereket ...."
Tényleg egy gyerek vagy....
17/27 anonim válasza:
Szerintem te összekevered a tehetséget az arccal. Mert az valóban van neked, elég nagy. :D
Van szerencsém ismerni pár _tényleg_ elismert művészt (fotóst, grafikust) - érdekes módon mind szerények, nem döngetik a mellüket, hogy ők jajdekurrvajók. Mondjuk nekik nincs is rá szükségük.
18/27 anonim válasza:
Alapból azt nem értem hogy miért kell valakit kiröhögni egy ilyen kérdés alatt
19/27 anonim válasza:
Nem verem a mellem csak azt mondom amit mások is mondtak már nekem, nem tudom ezzel mi a baj.
20/27 anonim válasza:
Mást nem üzentek?....kis gyerek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!