A második jól írta, EOS 1200D + 18-55mm IS II. Jó kis objektív, de ne gyűjts majd pénzt állványra, esetleg távkioldóra, és egy másik objektívre ha komolyabban bele akarsz menni ebbe az egészbe. Nekem kB 1 éve van DSLR-em és 7 hónapja bánok vele profin, pedig csak 14 vagyok. 7 hónap alatt megtanultam hogy mennyire jó is a teljes manualitás, és most jelenleg egy olyan obim van amin no autófókusz, régi 1987-es. M42-es, javaslom ha majd megtanulod az alapértékeket és nem nagyon kell AF akkor szerezz be egy ilyen optikát. Nagyon olcsók és jók is.
2016. dec. 27. 22:35
7/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! videókamera, és mivel képzőművész vagyok arra használnám, hogy felveszem miközben rajzolok/festek. Megpróbálok egy kicsit jobban informálódni a kameravásárlás témában :)
2016. dec. 27. 22:35
8/27 anonim válasza:
Köszi a pontosítást! (csak mostanában annyian a fényképezőgépet kamerának hívják)
Szerintem ez jó lenne, érintős kijelzős, fhd, van benne stabilizátor még Canon is.
Bocsi ha eddig bunkó volt a stílusom, csak mostanában annyi: "láttam két képet, veszek egy gépet max száz forintért, de profi akarok lenni" típusú kérdezővel találkoztam.
2016. dec. 27. 23:06
9/27 anonim válasza:
"Nekem kB 1 éve van DSLR-em és 7 hónapja bánok vele profin, pedig csak 14 vagyok."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!