Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudnátok tanácsot adni? (Tobb...

Tudnátok tanácsot adni? (Tobb lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Marciusban lenne anyu lehendo keresztlanyanak a kereszteloje.

Es megkertek hogy en fotozzak es szeretnek is. De nagyon tanacstalan vagyok.

Beallitasokkal kapcsolatban szeretnek tanacsokat kerni... mert belteren nagyon ritkan fotoztam meg sajnos..

Es gondolom nemart egy vaku sem szoval legyszives adjatok par tippet.. :)(canon gepet hasznalok egy 50mm-es f/1.8 stm objektivvel, de ajanljatok obikat is:) )

Elore is koszonom :)

2016. nov. 27. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy jótanács: ha fontos, hogy legyenek jó képek, kérjetek fel egy fotóst. Mármint olyat, aki tudja, mit csinál. Tudom, tudom, az nincs ingyen, de semmi nincs ingyen, ugye?
2016. nov. 27. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Márciusig ezt a nem igazán szűk témakört meg lehet tanulni és be lehet gyakorolni.

Az lenne jó, ha tudnál angolul, mert angol nyelven több fotós oktatóanyag van, mint magyarul.

2016. nov. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!