Nikon D7100 vagy Nikon D7200? Melyik éri meg jobban?
Sziasztok,
Eddig egy D3100-at használtam, de már kezd szegényem elhasználódni, így úgy döntöttem feljebb váltok. A fent említett gépeket néztem ki, a kérdésem az lenne, hogy meg e éri a Nikon D7200 a + cca. 50.000Ft-ot.
Attól, hogy valami megkopott, a fotós tudásod nem lett jobb.
Ezt seose feledd, miközben engedsz a hiúságodnak.
Ha rám hallgatsz, a pénzt egy szegény embernek adod, és megpróbálsz rendes fotóssá válni közben.
Ezt hívják úgy, hogy kutató munka. Ha engem érdekel, hogy egy adott gép mivel jobb, vagy rosszabb egy másik gépnél, akkor ahhoz, hogy megtudjam, nem kevés időt kell ráfordítanom. Fel kell forgatni a netet! Ez olyan amikor odahaza keresel valamit, de nem találod. De tudod, hogy itt vagy ott láttad utoljára, és akkor nincsmás ki kell borítani az összes fiókot, sőt, még a ruhásszekrényt is.
Itt a neten annyival könnyebb a dolgod, hogy van egy barátod aki segít.....guglipajtás....
Én több mint fél évig végeztem kutatómunkát amíg rájöttem, hogy melyik gépet veszem meg és miért.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!