Melyiket erdemesebb megvenni? /Canon/
Szeretnek egy tukros gepet venni (regebbtol "fotozok" hobbi szinten, eddig egy regebbi kompaktom volt, ami nemregiben megadta magat)... tukros gepet meg nem hasznaltam(volt mar a kezemben, uzletekben megnezegettem- regebbtol tervezem a vasarlast, de eddig meg nem volt ra okom- szivem szerint Canon-t vennek mert jobban "ul" a kezemben)
Amire hasznalnam: termeszet (tajkep, vadak), csaladi esemenyek, rendezvenyek(koncert, eloadasok,...)
A keret amibol szeretnem betakarni a vasarlast ~150ezer Ft.
A kerdes/keres a kovetkezo: kit-ben vegyem (vaz+ alap obi) vagy kulon vaz es kulon vmi mas/jobb obi? Milyen vaz (1200D-1300D, vagy inkabb mast?)???
(Kerlek hanyagoljatok azt h milyen fotos vagyok ha nemtudom mit akarok. Velemenyem szerint az oldalt azert hoztak letre, hogy akinek szuksege van barmi fele tanacsra-segitsegre, megkapjak. Tudomasaim szerint nem szuletett ugy senki, hogy mindent tudna, es olyan vagyok amit nem tudok azt megkerdezem.
Es nincs kedvem a millio feltett kerdes kozott keresni, hogy melyik az ami szamomra hasznos lenne, szoval logikusabbnak latom feltenni meg egyszer.
Akinek nem inge, ne vegye magara!!!)
Elore is koszonok mindent!!!
Ennyiért a legolcsóbbakat tudod megvenni. De az is megfelelő.
Két lehetőséged van.
Vagy veszel vázat és arra egy jó obit
Vagy kitben veszed eladod az kit obit és veszel egy jót.
"Nekem 6 hónapja egy 1200D van a NEM képstabilizátoros, NEM STM motoros 18-55-ös és teljesen elvagyok vele, viszont még 11-es rekeszen is a fekete és a fehér találkozásánál nagyon durván látszik a lila elszíneződés. Egy ideig jó ezzel gyakorolni, de pár hónap után kinövi az ember."
Ne haragudj, de mindig megmosolyogtatnak az ilyen érvelések. Lefordítom magyarra: a 18-55 DC obi teljesen jó, de mocskosul szar és pár hónap után kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!