Melyik DSLR fényképezőt válasszam? Canon 100D,600D vagy 700D?
Nem vagyok már teljesen kezdő, viszont sajnos nincs pénzem profibb gépre, majd később. Melyiket kellene most választanom? A 600D-t talán azért nem, mert nem érintőképernyős, és a másik kettő egy kategóriával feljebb áll. Szerintetek megéri a 700D a plusz pénzt? Nekem tetszik, hogy a 100D olyan kicsi és könnyű (fogtam már), viszont nem kihajthatós, mint a 700D, és talán egy hajszálnyival kevesebbet is tud, mint társa.
Szerintetek megéri ráfordítani plusz pénzt? Most akciós lesz többszörösen is, így nagyon gondolkodok rajta. Aranyos a 100D, könnyebb is hordozni, de kevesebb lehetőséget látok benne. Viszont sokat utazok, és lehet pont emiatt a 700D körülményesebb lenne a súlya miatt, nem tudom. Fényképezőtulajdonosok, mi a véleményetek? :) Profik, nem profik is nyugodtan írjatok, minden érdekel. Most lesz Fekete Péntek, úgyhogy nincs sok idő eldönteni.
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!