Canon 700D vs Nikon D3300?
Korábbi válasz, nálam vélhetően okosabb válaszolóktól.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenykep..
Igen, a beépített CPU-tól is függ és a tömörítéstől, hogy pl. Full-HD felbontással hány FPS sebességgel képes felvenni a gép filmet. Az előző válaszban írt obik, viszont már nem alap objektívek, plussz pénz lesz és nem tudom, mennyit szánsz rá, ezért kérdeztem a bridge gépet.
Ha már mindenkép cserélhető objektíves gép a cél, akkor ajánlom tanulmányozásra a Panasonic Lumix DMC-GH4 fényképezőgépet aminek a videó funkciói csúcsra vannak hegyezve.....
5.: Csakhogy az általad ajánlott gép ára 350 000 Ft, amiért csak a vázat kapja meg!
A 700D-t pedig megkapja 270 - 280 000 Ft között 18-55 mm IS STM és 55 - 250 mm IS STM objektív kittel (ez sem olcsó ma Magyarországon, ahol egy kezdő vegyész nem kap bruttó 300 000 Ft belépő bért, sőt bruttóban a 700D + kit árát sem keresi meg havonta!). Én pl. 10 évig spóroltam az első DSLR gépemre, képzelhetitek, mekkora dilemma volt, hogy mit vegyek!
Ilyen alapon árban a határ a csillagos ég, főleg, ha filmezésről van szó...
Könyörgöm, a Kérdező hobbi célból az olcsóbb kategóriában keresgél! Felteszem fotózni is szeretne, ha DSLR gépvázakra kérdezett rá (ezért a digitális videokamerákat most meg sem néztem, bevallom, nekem nincs videokamerám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!