Nikon D3100-as tükörreflexes gépemet cserélném, mit ajánlotok (leginkább utazáskor fotozok)?
Sziasztok!
Jelenleg van egy Nikon D3100-as gepem 18-55-os obival, es most tervezek uj gepet venni, mert a jelenlegi mar kisse megviselt az egyutt eltoltott szamos ev utan. :)
Szeretnem, ha kepminosegben is szebb, elesebb, zajmentesebb lenne. Leginkabb utazaskor szoktam vele fotozni, akkor viszont sokat, tajat, epuletet, egyebeket.
Mindenkepp maradnek a Nikonnal, en eddig a D3400-ast vagy a D5500-ast neztem, es 18-140-es obival, de ez titeket ne befolyasoljon. :) Mivel csak utazaskor hasznalom, tehat az a lenyeg, hogy ott hozzon egy tokeletes kepminoseget. Mennyi az ugymond "atlag" (tehat nem vagyok verprofi fotos) felhasznalo szamara a szemmel lathato kulonbseg a 2 gep kozt? Ezt azert kerdezem, mert ismerosomnek D5500-as van, es nem latok kepminosegbeli (szin, elesseg, kepzaj) kulonbseget az en igencsak nem mai es beleposzintu gepem es akozott. Nagyon nem szeretnek felrenyulni.. :(
Ti milyen gepet-obit tanacsoltok?
Igazad van 11.
De neki most egy utazóra van szüksége. Ha kinőtte,majd bővít.
A gépvázról:
A Nikon 3xxx, vagy Canon 1xxx nekem játékszernek tűnik.
Gyenge fénynél nem mindig van lehetőség vakuzni, ilyenkor vagy állvány hosszú záridővel, vagy magas ISO. Mindkettő növeli a zajt. Itt érezhető a külömbség a két váz között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!