Milyen fényképezőgépet vegyek?
"...és le tudják írni, hogy nekik mi vált be"
Mindenkinek a sajátja vált be. Nikonosnak a Nikon, Canonosnak a Canon, nekem pedig a Pentax. Legtöbben nem próbálgatják végig az összes márkát, típust, hanem valami alapján vesznek valamilyen gépet, 4-5 évig használják, megszeretik, és általában maradnak is annál a márkánál. Bármilyet veszel, nem fogsz csalódni egyikbe sem. Mind egy picit más a többinél, mindnek van előnye-hátránya, de alapvetően mind jó. Nekem Pentaxom van, és a következő is az lesz, és az azutáni is, de attól nem ócsárolom a többit.
Ezt csak azért írtam le, mert az alapján döntesz, hogy itt ki milyet erőltet, hányan mire szavaznak, hogy márpedig az a tuti, de itt nincs tuti. Nekem speciel a Canon színvilága nem tetszik, viszont videózásban jobb a többi DSLR-nél, Nikonnak, Pentaxnak, Sonynak dinamikusabbak a képei, de videóban korlátozottabbak, Pentaxnak időjárásálló váza van, én ezért részesítem előnyben. Ahány ember, annyi igény és elvárás.
Sőt, olyat is ismerek, aki a Pana FZ1000-re esküszik, és már nem venne dslr-t....:)(vajon ki lehet az??? A keretösszegedbe éppen beleférne.
Jó, tudom a leendő profik nem adják lentebb az APS-C nél...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!