Nem troll kérdés! A Golden Gate hídnál fotóztam, és a gépem furán viselkedett. Mi lehetett az oka?
Szóval csak ott fordult ez elő, hogy lett egy kép, ami komplett fekete, egy fehér csíkkal (gondoltam akkor, túl gyorsan nyomtam rá az előző kép után az újabbra, ezért valami hiba volt), volt 3-4 olyan kép, ami full lilás színű (mikor visszanéztem laptopról, gondoltam, áh, a nap), és volt 3, ami mint mikor a TV szakadozik, keresztbe fehéres csíkok, egyik képen egész sűrűn, másik kettőn is észrevehetően.
A gép amúgy egy ős kodak (12 éves digitális). ELőtte, utána semmi hiba nem volt. Valami eszköz zavarhatta, esetleg a nap, vagy micsoda?
a nem troll kérdést meg azért írtam ki, mert nem akarom hogy valaki azzal izéljen, hogy jaj a géped tuti megérzeett valami katonai izét, és jaj levadásznak fuss, stb
tényleg érdekel, hogy lehet-e bármi arra, ami negatívan hathat kamerára
párásnak párás volt, de nem hideg
de amúgy lehet a pára mókolt közbe
Vagy szimplán haldoklik az elektronika. Az első kompaktommal én is így jártam,de addig jó pár évet kiszolgált. Kisebb csoda, hogy 12 év után a tied még bírja.
Ha már ott vagy az USA-ba érdemes venni ott egy új gépet, mert lényegesen jobb áron vannak.
amúgy jaja, egész kis faja cucc (van otthon újabb, jobb, Olympus; de az nagyobb, bár nem tükörrefis, meg fényre finnyásabb, és újabb, és drágább, és inkább nem hoztam magammal erre a 7 hónapra :D), csak már akksit zabálja (alkalinnal kb fél nap városnéző használat után, újratölthetővel 2 nap városnéző használat után hal meg, hogy megette az elemet)
itt a képek
a jóképű szakállas úriembertől tekintsünk el :DD
ja meg még annyi, hogy azóta semmi baja, minden klappol (ivéve az elem evés, de az már szerintem úgymarad)
szóval fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!