Van valakinek tapasztalata a Gilda Max Obuda-Gate edzoteremmel?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy betegseg miatt borzalmasan meghiztam, csokkent a libidom, allandoan fekudnom kellett, beleestem abba, hogy unalmamban ettem, meg ehesebb lettem stb. No vagyok, de nem p...csogok. Elsportolo voltam azelott, tudom mit kell tennem. Ha beindul a dolog, rendezodnek a fejemben a dolgok, nem is fog erdekelni hamarosan, hogy milyen napszakban megyek es hogy ki van ott, de most meg nem tartok ott. A legnehezebb, hogy amig fekudnom kellett, minden emberi kapcsolatom megszunt, pont e miatt szimpatikus, hogy a Gilda ejszaka is nyitva van, mivel nehezebben szocializalodom, igy meghizva, a fekvestol elgemberedve. Nem vagyok hipererzekeny, de most az elejen nem segitene sokat, ha parasztokkal talalkoznek. Tudom, hogy a terembe jarok magukkal vannak elfoglalva, de a Gilda termekrol hallottam csak negativ dolgokat. Viszont ez a terem van olyan helyen, hogy tokeletesen beillesztheto a munkam es a hazamenetel kozti idoszakba. Megkoszonom a normalis valaszokat!2016. okt. 11. 12:06
1/9 anonim válasza:
ha ennyire zavar a súlyod miért nem fogsz le, majd mikor már tetszel magadnak kezdesz edzeni?
2/9 A kérdező kommentje:
...itt ebben a kategoriaban komolyan gondoltad? Ha erdekel, mert el vagyok gemberedve, faj mindenem es be vagyok fordulva. Bar ez a leirasbol is kiderul. Ezeken az edzes segit, gondolom ez nem titok. Tovabba nem mindegy hogy egy logo hasu, naracsboros fosadek, vag tonusos es b..szhato leszek e fogyas utan. Egyszerien megmondva ennyi.
2016. okt. 11. 13:02
3/9 anonim válasza:
hát, én 1x voltam ott, egyébként meg kb naponta elmegyek mellette... :D de nem hiszem hogy gond lenne, este nem szoktak amúgy sokan lenni, ha úgy jobban érzed magad, menj estefelé, elvétve vannak bent emberek :) viszont ezt onnan tudom, hogy a buszról is be lehet látni szóval a futógépeken óvatosan :D
4/9 anonim válasza:
igen, ebben a kategóriában komolyan gondoltam, mivel túlsúlyosan kiba...szott egészségtelen edzeni, a másik meg hogy edzés nélkül ugyanúgy le lehet fogyni.
np
5/9 anonim válasza:
és az hogy lóg a hasad annak mi a fa..szom köze van ahhoz hogy edzel közbe vagy nem? fúj de gyülölöm az ilyen embereket mint te, mikor segitesz neki, aztán elkezd ugatni, de úgy, hogy közbe retardált a témához
6/9 anonim válasza:
Herold, a probléma az, hogy nem lesz dugható ha edzés nélkül fogyna le. :D
7/9 anonim válasza:
jaj tényleg, elnézést :D már mindent érted.
#lifegoals
8/9 A kérdező kommentje:
Nem ertem mi a problema. Az 1 ertelmes kommentet koszonom. Szep napot mindenkinek 😘
2016. okt. 11. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!