Mi lehet a baja a memóriakártyámnak a psp-vel?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új memóriakártyát hozzá. Először minden működött de pár nappal később amikor az egyik játékba beléptem és beakartam tölteni a mentésemet de nem volt ott. Ezután bementem a Saved Data utility fülbe és ott a játéknak a mentése corrupted file lett. Később már a meóriakártya sem működött mivel azt írta ki ,hogy: The memory stick cannot be read. Megpróbáltam formázni is de akkor azt írta hogy There is no memory stick inserted. Gépen is megpróbáltam de ott se működött a formázás. Barátom psp-jébe is beraktam hátha csak nekem van vele baj de neki se működött. A régi eredeti memóriakártyám viszont működik továbbra is tehát a memóriakártyával van a gond. Utánaolvastam fórumokon de az se segített. A memóriakártya típusa: magic gate memory stick pro-hg duo. Egy online áruházba vettem ami szerintem megbízható. A psp-met egy cfw 6.60 pro-b10 firmware-el feltörtem ,hogy tudjak felrakni rá iso-ba fájlokat. Remélem tud valaki segíteni.2014. júl. 5. 19:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!