Mennyibe kerül egy olyan kamera, amelyik legalább 1080, vagy 720p-ben vesz 60 vagy 120FPS-es videókat?
iPhone SE vesz fel 1080p FullHD-ben 120FPS-el.
137500 Ft-tol a 64GB-os. Gondolom 16GB-osban nincs ertelme a 120FPS-nek.
Most érzem úgy, hogy öreg vagyok és elment mellettem az idő. Számomra a kameráról nem egy telefon jut egyből az eszembe. De belátom , hogy bennem van a hiba.
Gyerekek, ne vicceljünk már. Biztos, hogy a családot, barátot, gyereket ilyen nagylátószögű optikával kell videózni mint amilyeneket ezekbe raknak?
Én elhiszem, hogy gyönyörű képe van az Iphone kamerájának, youtubeon volt szerencsém látni és le a kalappal az s7-es előtt.
De. Legyen már annyi igényesség egy videósban, hogy emebert nem fog videózni fix nagylátószögű optikával, mert az borzalmasan torzít.
Embert 50mm-es, és a fölötti fókusztávolságú objektívekkel fotózunk, videózunk.Csak gondoljatok bele, hogy fotós körökben milyen népszerű a fix 50mm-es és a fix 80-85mm-es objektív.
Ti meg jöttök az Iphone-val amiben minimum 28mm-es van , vagy ki tudja.
Mindenki azt csinál amit akar, de amikor ilyenekkel találkozom, nem győzöm a falat kaparni.
Ismerősöm gyerekéről egyetlen egy normális fotó, vagy videó nem készült csak ezek a mobilos torz felvételek....Ettől még egy 40ezres kommersz is többet ér, pl. egy Canon PowerShot.
Menjetek fel valamelyik kórház honlapjára, lapozzatok oda a szülészeti részhez. Szegény újszülöttekről lehet látni az arcukba tolt mobilos fotókat. Hát, mit mondjak, gyönyörűek......
A kérdezőnek annyit, hogy a legolcsóbb ilyen kamera a Pana FZ1000, de ott a többi márkatárs gépei is: Sony RX10 2M, vagy a 3M, Canon g3X, Nikon DL24-500.
De szét kell nézni: Pana LX100, FZ2000/2500, Nikon DL széria, Sony RX100.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!