Mi a véleményetek erről a kameráról? Tokkal víz alatt is lehet használni, ha igen a sós vizet is bírja? SJ4000 Action Diving 30M Waterproof 720P HD Helmet Camera Underwater Sports DV
Figyelt kérdés
Én és ismerőseim szerint tokkal víz alatt is lehet használni, mert vízálló, de szüleim nekem nem hisznek, mert a boltban az eladó azt mondta csak cseppálló. Szerintam csak maga a kamera a cseppálló, de tokkal már vízben is lehet használni, de javítsatok ki légyszi ha nem így van!!!!! Azért kérdezem mert szeretnék egy ilyen kamerát venni! A válaszokat előre is köszönöm!2015. máj. 13. 18:34
1/5 anonim válasza:
Helló látom nem érkezett válasz eddig szerintem megéri a pénzét van olyan oldal ahol leírják hogy hány méterig vízálló (tokban) vannak videók hogy merülnek is vele olyan 5-10 méterig.
2/5 anonim válasza:
most nézem állítólag 30 méterig vízálló
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2015. máj. 17. 07:54
4/5 A kérdező kommentje:
Ha a videóban merülnek vele, akkor elméletileg a sós vizet is bírnia kéne?
2015. máj. 17. 07:56
5/5 anonim válasza:
vízálló nekem vannak vele víz alatti felvételeim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!