Milyen akciókamerát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Akciókamerát szeretnék venni, mellyel a munkámat szeretném rögzíteni (alpinista vagyok). Véleményeteket szeretném kérni, nem szeretnék befektetni hirtelen több százezer forintot, egy olcsó, de jó kamerára lenne szükségem. Tudom, ez így kicsit nehéz, viszont nekem is meg kell néznem, hogy van e ennek értelme, mert ha nem akkor nem fektetek be méregdrága eszközökre. Ami fontos lenne, hogy a kamera akkuideje bőséges legyen, illetve ha hirtelen mozgok benne ne akadjon. A neten nézelődve xiaomi, sjcam illetve hasonló márkákat találtam alacsonyabb áron, mi a véleményetek ezekről az eszközökről, vagy mi lenne alkalmas erre a célra?
2016. okt. 16. 16:56
1/2 anonim válasza:
Sj nem olyan rossz, a xiaomi talán még annál is jobb. Annyi a gond, hogy azzal alapból nem kapsz semmit (tehát nincs vízálló tok, meg egyéb tartozékok), míg az SJcam egy komplett csomaggal vehető meg.
2/2 anonim válasza:
Vegyél egy Gitup Git2-t, annak ugyanis ugyanazok a méretei, és ugyanaz a gombelhelyezése, mint a GoPro Hero sorozatnak, így gyak. fillérekért tudsz elég univerzális kiegészítőket vadászni majd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!