Szerintetek melyik a fontosabb, vegyek egy bakancsot vagy inkább akciókamerát? (videózok ezt hozzáteszem nem kell félreérteni)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 23:26
2/8 A kérdező kommentje:
Ősszel venném meg még kell rá pénz :D
2015. ápr. 11. 23:43
3/8 anonim válasza:
Vegyél egy biciglit, az megy papucsban is.
4/8 A kérdező kommentje:
Az van
2015. ápr. 12. 08:08
6/8 anonim válasza:
Inkább csiszold az elmédet, akkor talán nem teszel fel ilyen kérdéseket! (Amúgy: akciókamerákat csak néhány éve lehet vásárolni, bakancsot meg ugye évszázadok óta koptat az emberiség néhány milliárd tagja.)
A kérdés feltevése gyerekes!
7/8 Yehudina válasza:
Mekkorát változott a világ!!! Anno nekem csak gondolatban volt olyan kérdésem, hogy vegyek-e egy pár harisnyát, vagy inkább ebédeljek? A harisnya mellett döntöttem, mert irodában dolgoztam, és felfutott a szem a harisnyámon, amit mindenki láthatott. De ha nem ebédeltem, azt senki se vette észre.
8/8 maddox77 válasza:
Végy egy bakancsot (mondjuk használtan), aztán kérj kölcsön egy akció kamerát, rúgd magad hátsón vele.
Mindezt vedd fel, és utána töltsd fel a legnépszerűbb video feltöltő oldalra, hátha pénzt is keresel vele és meg tudod venni az akció kamerát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!