Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Inkább SJ4000 akciókamerát...

Inkább SJ4000 akciókamerát vegyek vagy egy Serioux SoundBoost HT5100C 140 wattos 5.1-et?

Figyelt kérdés

Az SJCAM SJ4000 rengetegszer használnám, sőt szerintem majdnem mindenhova vinném magammal, vlogolnék is egy kicsit vele, strandon is nagyon jó lenne számomra, viszont zenét is imádok hallgatni. Majdnem egy árban vannak 5-7 ezer forint eltérés van köztük (SJ4000 25-27.000 Ft - 5.1 20.000 Ft)

Bocsi a rossz fogalmazásért :D

2016. aug. 6. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt vécére mész, akkor is közvélemény kutatást tartasz, hogy pisi vagy kaki legyen?
2016. aug. 8. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én vennék egy kamerát és mellé olcsóbban egy 2.0 vagy 2.1 ami viszonylag jó :)
2016. aug. 8. 19:47
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Tudomásom szerint ez az oldal azért jött létre hogy amit nem tudunk megkérdezzük itt hátha a többiek tudnak segíteni...

#2 Köszi a választ, de 2.0 biztos nem veszek

Egyébként gondolkodtam e 2 opció mellé azt is hogy veszek egy mélynyomót + egy 5.0, feltéve ha van erősítő abban a mélynyomóban amit néztem

2016. aug. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!