Milyen DSLR gépet tudnátok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
KB 65 ezrem lenne rá, értelem szerűen használt is szóba jöhet.
Vonatokat, autókat, autóversenyeket, rallykat szeretnék vele fotózni.
Előre is köszi ;)
2016. okt. 9. 19:06
1/9 anonim válasza:
Csak használt jöhet szóba ennyiért.
Nikon D3200 kit
Canon 1100D kit
2/9 anonim válasza:
Szerintem használtan is csak 18-55-ös kittel jöhet szóba ennyi pénzért, viszont ezekhez a témákhoz nagyon rövid ez az objektív. Egy 70-300-asra össze kéne még spórolni, mert anélkül nem fog menni a dolog.
3/9 A kérdező kommentje:
Aha, okés de mit jelentenek ezek a számok, illetve mit értesz az alatt, hogy "rövid"?
2016. okt. 10. 15:07
4/9 anonim válasza:
Mindkét kérdésfélre a válasz a gyújtótávolság szó köré csoportosítható. Azonban, ha azt sem tudod, az mi, akkor állj neki a keresőnek, egy kis fizika és sokkal több kép, mint példa, összehasonlítás.
5/9 anonim válasza:
#3 Nagyon leegyszerűsítve azt mondhatnánk, hogy a zoom-távoláságot (is) jelölik ezek a számok, tehát a "rövid objektív" azt jelenti, hogy közel kell menned a témához. De DSLR vásárlás előtt tényleg érdemes kicsit ezzel foglalkozni, mert a végén azt fogod észrevenni, hogy kidobtál az ablakon egy rakás pénzt feleslegesen. Példával érzékeltetve: a gyújtótávolság nem ismerése fényképezésnél olyan, mintha autóvásárlás előtt nem tudnád a különbséget személygépkocsi és traktor között.
6/9 A kérdező kommentje:
Okés elég sokat olvasgattam kb már vágom miről van szó. Viszont rájöttem arra is, hogy a keretet ki kell tolnom 85ezerig kb. Most egy Canon 550D-t néztem ki alap 18-55 obival. Arra gondoltam, hogy azzal az obival majd belejövök, és karácsonyra meg veszek egy Sigma 70-300as tele obit. Szerintetek ez így jó lenne?
2016. okt. 11. 17:56
7/9 anonim válasza:
Jó gép az 550D,csak vigyázz,mert néha túlárazzák!
8/9 A kérdező kommentje:
Kb mennyiért éri meg? Dobozzal, alap cuccokkal
2016. okt. 12. 07:11
9/9 anonim válasza:
Ami a #6-ot illeti, szerintem eme objektívek képe nem fog tetszeni különösebben. 800x600-ban minden elmegy, de eredeti méretet nézve kissé kiábrándító - és ki az, aki ezt megállja, hogy soha nem kattint a teljes méret gombra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!