Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen DSLR gépet tudnátok...

Milyen DSLR gépet tudnátok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés

KB 65 ezrem lenne rá, értelem szerűen használt is szóba jöhet.

Vonatokat, autókat, autóversenyeket, rallykat szeretnék vele fotózni.

Előre is köszi ;)

2016. okt. 9. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak használt jöhet szóba ennyiért.

Nikon D3200 kit

Canon 1100D kit

2016. okt. 9. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem használtan is csak 18-55-ös kittel jöhet szóba ennyi pénzért, viszont ezekhez a témákhoz nagyon rövid ez az objektív. Egy 70-300-asra össze kéne még spórolni, mert anélkül nem fog menni a dolog.
2016. okt. 10. 07:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Aha, okés de mit jelentenek ezek a számok, illetve mit értesz az alatt, hogy "rövid"?
2016. okt. 10. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindkét kérdésfélre a válasz a gyújtótávolság szó köré csoportosítható. Azonban, ha azt sem tudod, az mi, akkor állj neki a keresőnek, egy kis fizika és sokkal több kép, mint példa, összehasonlítás.
2016. okt. 10. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 Nagyon leegyszerűsítve azt mondhatnánk, hogy a zoom-távoláságot (is) jelölik ezek a számok, tehát a "rövid objektív" azt jelenti, hogy közel kell menned a témához. De DSLR vásárlás előtt tényleg érdemes kicsit ezzel foglalkozni, mert a végén azt fogod észrevenni, hogy kidobtál az ablakon egy rakás pénzt feleslegesen. Példával érzékeltetve: a gyújtótávolság nem ismerése fényképezésnél olyan, mintha autóvásárlás előtt nem tudnád a különbséget személygépkocsi és traktor között.
2016. okt. 11. 08:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Okés elég sokat olvasgattam kb már vágom miről van szó. Viszont rájöttem arra is, hogy a keretet ki kell tolnom 85ezerig kb. Most egy Canon 550D-t néztem ki alap 18-55 obival. Arra gondoltam, hogy azzal az obival majd belejövök, és karácsonyra meg veszek egy Sigma 70-300as tele obit. Szerintetek ez így jó lenne?
2016. okt. 11. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó gép az 550D,csak vigyázz,mert néha túlárazzák!
2016. okt. 11. 18:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Kb mennyiért éri meg? Dobozzal, alap cuccokkal
2016. okt. 12. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ami a #6-ot illeti, szerintem eme objektívek képe nem fog tetszeni különösebben. 800x600-ban minden elmegy, de eredeti méretet nézve kissé kiábrándító - és ki az, aki ezt megállja, hogy soha nem kattint a teljes méret gombra?
2016. okt. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!