Tudtok ajánlani olcsón használt DSLR gépet? Max.50e Ft-ig kitben.
Figyelt kérdés
Vaterát végignéztem, jófogást végignéztem, eldugott oldalakat megnéztem2015. aug. 31. 18:40
1/6 anonim válasza:
Az Artwork-ben van egy Canon 300d, 18-55-tel 30-ért.
artwork.hu -> használt termékek
2/6 anonim válasza:
Canon 300D, ami alig 12 éve technika, a legfiatalabb darabok is 10 év felett vannak belőle, nincs hozzá alkatrész ellátás, így nem szervizelhető, valamint azt leszámítva, hogy korszakalkotó váz volt (az első megfizethető DSLR) egy csomó hibáját csak a 350D-ben orvosolták...
Hát, ez nem biztos, hogy az a gép, amit bárkinek ajánlanék egy vadi új 1200D árának a feléért.
3/6 anonim válasza:
bocs, harmadáért, látom nem 50k csak 30...
4/6 A kérdező kommentje:
artwork-öt is átnéztem. Senki nem hirdet sehol értelmes gépet ebben az árban.
2015. aug. 31. 20:35
5/6 anonim válasza:
Én Ferrari Testarossát szeretnék venni. Megkíméltet, lehetőleg idős bácsitól, maximum hatszázezer forintért. Sehol nem találok, tudnátok segíteni?
Kéredző, hiába van neked kevés pénzed, ha valami többe kerül, az többe kerül.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat...
2015. szept. 2. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!