Miért van ilyen kevés használt dslr a piacon?
Kikoptak és nem működnek már, vagy simán csak nem akarják a tulajok eladni, mert drága újat venni vagy mert bevált vagy miért?
Pl. Minolta Dynax 5 v. 7 nincs is hirdetve, Canon és Nikon pár darab, Sony is ritka. És mindezt a vaterán, a jófogást meg hagyjuk... tudom ott a hardverapró meg hasonló oldalak de ezek a fórumos oldalak nem jönnek be, nem arra találták ki.
A Konica Minolta egy-két százalékos eladást produkált, így ritkaság. Nem hiába adtak el mindent a Sonynak. Nem is volt sok gépük forgalomban.
2007 előtt nem volt azért annyira "olcsó" és általános a DSLR mint manapság.
Viszonylag kevés a régi modell. Ezek egy része már nem működőképes, vagy a tulajnak nem éri meg bagóért elkótyavetyélni. Egy 8-10 éves DSLR-nek alig pár tízezer a használt ára. Ennyit a tulajok többségének is megér.
Nekem is van még a polcon egy régi 10D. Mennyiért tudnám elpasszolni 25-30 ezerért? Annyit nekem is bőven megér.
Ilyen cuccokat jellemzően nem vaterán meg jófogáson hirdetnek. Index fotós adok vezsek topikok, hardver apró, extra, stb.
Ha tudod a konkrét típust, ami érdekel, írd be Google-ba. Első találat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!