Miért mondja mindenki, hogy Nikon fényképezni jobb, Canon meg videózni?
@#21
Igen.Így van.
Én Canon-os vagyok és jobb iso-teljesítményre szeretnék váltani.A belépő Nikon-oknak meglepően jó iso-teljestménye van.--Itt jegyezném meg,hogy papíron,tesztek alapján a Nikon-ok köröket vernek a Canon-ra belépő szinten.--Egy ilyen helyzetben elvileg a Canon-nak már rég le kellett volna húzni a rolót.És ez gyanús.Megfordult a fejemben,hogy lehet,hogy csak a tesztelők hát hogy is mondjam....befolyásolhatóak.Rágódtam egy ideig,hogy megkockáztatom a Nikon-ra váltást.Ekkor azonban olyan különbségekkel szembesültem,ami miatt a Nikon-t azonnal el is felejtettem.Nem jó az expó gomb körüli kialakítás.'Nincs hely' az ujjnak.Valamint a tárcsa a hüvejk ujjnál van és nem az expo gomb mellett.Nem felhasználóbarát.Fapados.Amatőr vagyok,hobbi fotós.Ezért nekem ez sokkal fontosabb,mint a 15%-kal jobb képminőség.
Ezzel egyetértek. Pl engem abszolút nem érdekel, milyen jpeg-et csinál a gépem, mert kizárólag raw-ban fotózom.
De azt remélem, érted, hogy a kérdésem elméleti volt. Ha a Nikon annyival jobb fotót csinálna, egy profinak sem lenne Canonja. Pedig soknak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!