Milyen kompakt fényképezőgép vegyek 100 ezer Ft-ért?
Amikor 100 ezret írtál végső árnak, erősen túlértékelted a fotós képességeidet.
Tudom, hogy csak pénzt akarsz költeni, nem vagy igazi fotós.
Egy nap te is megérted.
Én mindenkinek a bridge gépeket javaslom, mert az átmenet a dslr és a "hagyományos" digitálisok közt. Én a mai napig használom a canon sx50-et, sosem csalódom, mert rendkívül sokoldalúak ezek a típusok (Nikon panasonic is simán jó), és ez nem reklám de így van, tapasztalat, ezerszer könnyebb őket használni mint a tükröseket, súlyra is jobb, ne bándd, hogy nincs tükrösre pénzed. Egyébként a tökkezdők szoktak tükrössel villogni, aztán 99%ban nézhetetlen képeket produkálnak, az ám a pénzkidobás, és csak sírni v röhögni lehet a képeiken, amikor odaírják hogy xxy fotografi :)
Látom, nem ez a szint vagy, van önkritikád. Ezért bridge. Évek alatt megtapasztalod majd az "üzemmódjait", próbálkozhatsz, így nem lesz majd nehéz később ha tetszik az eredmény, jobb minőségre váltani.
Kompakt akkor inkább valamelyik prémium kompakt.
Canon G széria, Panasonic közül pár valamint ott van egy-két nikon gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!