A Leica D-Lux 3 fényképezőgép jó?
Figyelt kérdés
Nem találtam róla sok infót. Milyen minőségű képeket készít? Egyéb specifikációk? Nem elavult?2016. aug. 4. 23:32
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
Tudnál arra a kérdésemre válaszolni, hogy nem elavult-e? Csak mert 2006-ban debütált, és azért 10 év,az 10 év. Vagy nem számít?
2016. aug. 5. 01:05
3/5 anonim válasza:
Ez egy Panasonic LX-2 Leica bundában.
4/5 anonim válasza:
Mivel én alapvetően videós vagyok nem venném meg, mert a videó része teljesen elavult: csak HD felbontást tud azt is csak 15 másodpercenkénti képkockával. A jobb gépek már viszik a Full HD-ét 60 képkockával másodpercenként.
A fotós része már másabb, az induló 2.8-as fényerővel még ma sincs szégyenkezni valója, az kifejezetten átlagon felülinek mondható, a 10 megapixel pedig elég. Sőt a szenzor mérete is nagyobb mint a mai kommerszeké , úgyhogy ha nem fontos a videó része ami "gáz" akkor talán érdemes meggondolni a vásárlását, de számomra nem ér többet 10 ezer forintnál....
5/5 A kérdező kommentje:
Most 40 ezerért találtam használtan, és egy kicsit elgondolkoztam rajta. Mivel nekem a videó is fontos, így nem veszem meg. Köszönöm a segítséget!
2016. aug. 5. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!