Miként vegyem le az objektív többi részeit?
Eddig eljutottam, és szépen óvatosan sikerült leszednem róla pár dolgot, de tovább nem tudom hogy szedjem le. Feszegetni nem akarom, mivel nem akarom eltörni.
Egyébként az a baja, hogy mikor bekapcsolom a gépet, akkor nem jön ki a helyéről és teszi szabaddá a lencsét.
A képernyőre pedig azt írja ki, hogy kapcsoljam ki, és indítsam újra.
Itt vannak a képek:
Elölről:
Hátulról:
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Kár volt.
hozzáértés és tapasztalat nélkül nem fogod megjavítani.
Ezzel csak azt érted el, hogy egy magára valamit is adó szervizes nem fog hozzányúlni. A szakemberek nem szeretnek más után dolgozni, aki már feladta.
Volt egy géped...
Szerintem inkább veszek használtan egy gépet.
Olcsóbb is, és jobban megéri. :)
Igen, Károly nagyon jól szokott fényképezőgépeket javítani, de biztos nem örül neki, hogy valaki kitette a számát nyilvánosba.
Ilyet csak privátban szokás.
Tiszelt moderátorok, a nyilvánosba kitett magán telefonszám törlése után kérem töröljék ezt és az előző hozzászólásomat is!
Üdv,
Kkalocsay Károly egyik ismerőse
nem hiszem, hogy annyira magán információ lenne a telefonszáma, ha a neten hirdeti vele magát és a szolgáltatásait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!