Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miként vegyem le az objektív...

Miként vegyem le az objektív többi részeit?

Figyelt kérdés

Eddig eljutottam, és szépen óvatosan sikerült leszednem róla pár dolgot, de tovább nem tudom hogy szedjem le. Feszegetni nem akarom, mivel nem akarom eltörni.

Egyébként az a baja, hogy mikor bekapcsolom a gépet, akkor nem jön ki a helyéről és teszi szabaddá a lencsét.

A képernyőre pedig azt írja ki, hogy kapcsoljam ki, és indítsam újra.

Itt vannak a képek:

Elölről:

[link]

Hátulról:

[link]

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2016. júl. 19. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Kár volt.

hozzáértés és tapasztalat nélkül nem fogod megjavítani.

Ezzel csak azt érted el, hogy egy magára valamit is adó szervizes nem fog hozzányúlni. A szakemberek nem szeretnek más után dolgozni, aki már feladta.

Volt egy géped...

2016. júl. 19. 15:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Sikerült szétszedni, de el van benne törve az egyik alkatrész, és azért nem működik. Úgy hogy kuka. :)
2016. júl. 19. 21:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább veszek használtan egy gépet.

Olcsóbb is, és jobban megéri. :)

2016. júl. 20. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, Károly nagyon jól szokott fényképezőgépeket javítani, de biztos nem örül neki, hogy valaki kitette a számát nyilvánosba.

Ilyet csak privátban szokás.

2016. júl. 21. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Tiszelt moderátorok, a nyilvánosba kitett magán telefonszám törlése után kérem töröljék ezt és az előző hozzászólásomat is!

Üdv,

Kkalocsay Károly egyik ismerőse

2016. júl. 21. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Tisztelt moderátorok, a nyilvánosba kitett telefonszámot én jeleztem, az előző két hozzászólásomat arra a bizonyos hozzászólásra írtam. Moderáció során az értelmetlenné és okafogyottá vált hozzászólásokat nem lehetne törölni? Mert így csak gyűjteni fogja -értelmetlen lévén- a negatív értékeléseket.
2016. júl. 22. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy annyira magán információ lenne a telefonszáma, ha a neten hirdeti vele magát és a szolgáltatásait

[link]

2016. júl. 26. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!