Nem tudom hogy objektíves kamerát vegyek vagy bridget, szerintetek?

Figyelt kérdés
A bridgel tudok zoomolni de ha pl elejtem ott vége és nem csinál olyan szép képeket mint pl egy 700d (canon)

2016. júl. 15. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy 700D-t elejtesz az sem fog utána olyan képet csinálni.. :)
2016. júl. 15. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég furcsa ez a kérdés:

1. semmelyik kamerának nem tesz jót, ha elejted.

2. zoomolni bármelyikkel lehet, aminek van ilyen funkciója (ld zoomobjektív).

3. objektíves kamera... mindegyiken van objektív, anélkül nem lehet fotózni (kérdés, hogy cserélhető-e).

4. hogy melyik mennyire csinál szép képet, függ attól is, hogy be tudod-e állítani. Bár tény, hogy egy tükrös gépnek általában nagyobb a szenzora, ami előny.

Át kellene még ezt gondolni, mielőtt sok pénzt adsz ki.

2016. júl. 15. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:

En azt gondolom hogy neked egyelore egy eldobhato gepet kene venni, ha az elsodleges szempont, hogy elejtes utan is jo kepeket csinaljon.

[link]

2016. júl. 15. 09:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Már van egy és azt elejtettem :D egy kis kompakt de hogy pontosabb legyek 1. Cserélhető objektíves kamerára gongoltam pl milc, dslr 2. Ha az objektívre ejtem még menthető mert tudok rá venni egy újat
2016. júl. 15. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezhülyeség ne haragudj. Első vagyok, mint említettem, akkor is baja lesz ha csak az obira dobod, mivel belül rázkodni fognak az egységek, ne adj isten, törnek is.
2016. júl. 15. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez abszolút szerencse kérdése. Ejtettem már el kompaktot betonra, nem lett semmi baja.

Legközelebb meg esetleg lesz. Ettől nem véd meg, hogy objektívre ejted vagy sem. A váz ugyanúgy tönkremehet.

Mi lenne, ha inkább odafigyelnél, és nem ejtenéd le? Ez nem olyan nagy vállalkozás, többeknek sikerült már :)

2016. júl. 15. 11:50
 7/8 acelsziv ***** válasza:
46%
neked egyik se való. nézzél sportkamerát, vagy ipari kamerát, ami ütésálló hisz főleg ez számít.
2016. júl. 15. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:

AZt javasolom, hogy egyelőre tájékozódj a fényképezőgépek felől, próbálj meg olvasgatni a neten, a "szép képek" nem a gépből jönnek.

Millió lúzer megveszi a csodamasinákat és nézhetetlen/értékelhetetlen képeket csinálnak és értetlenkednek hogy miért rossz a kamerájuk (!!). Ha neked az a szempont hogy leejtéskor melyik ütésállóbb akkor tényleg más kategória jön szóba, mint az előttem író írta.

De tanuld már meg az ég szerelmére: nem a fgép csinálja a jó képet, hanem TE. Nem ő kattint megfelelő beállításokkal hanem TE. stb stb.

2016. júl. 16. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!