Tudna abban segíteni valaki, hogy Nikon D3300al, megfelelő fordítógyűrűvel, és egy 18-55 VR II Kit objektívvel, végre lehet hajtani fordított objektíves fotózást?
Figyelt kérdés
Előre is köszi válaszokat!2016. márc. 10. 11:50
1/3 acelsziv válasza:
Elméletben igen. Bár elnézve a képeket lehet, hogy jobban jársz egy pár makro előtéttel.
Ez az én első próbám volt ilyennel. Mélységélességet itt is elfelejtheted, de legalább nem porosodik a szenzor és nem veszélyezteted az objektívet
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ! ha technikailag lehetséges akkor mindenképp szeretném megpróbálni. Tudom hogy nehéz vele eltalálni a megfelelő fókuszt, de ahogy nézegettem sokkal jobb makró képeket lehet ezzel a technikával lőnö mint előtét lencsével!
2016. márc. 10. 13:53
3/3 tsirche válasza:
Bár nekem Canonom van (1100D), abból is a legalja széria, de türelemmel és próbálgatásokkal elég jó eredményt lehet elérni egy sima fordítógyűrű + kit obi kombóval:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!