1/9 anonim válasza:
Mi a kérdés? Melyik nehezebb, melyik jött ki később, melyik tud nagyobb felbontású videót készíteni, melyik való "természet meg minden" fotózására, melyikre fog jobban nyáladzani a szomszéd?
2/9 acelsziv válasza:
Most komolyan menj már a fenébe. Egy hete volt kinn ugyanez a kérdés. Keress utána.
3/9 anonim válasza:
Ha magadtól nem tudod a választ, akkor kár lenne a D7100-at megvenni. Vegyél egy D5300-at jó objektívvel. Minden igényt kielégít, használata is egyszerűbb, kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelel. Majd ha megtanulsz fotózni, és tudod, hogy mire jó a 7xxx széria, és ki is tudnád használni, utána lépj szintet, de biztos, hogy nincs, és nem is lesz szükséged rá.
4/9 acelsziv válasza:
3: Ha ennyire nem tudja, akkor még a DSLR is kár bele.
5/9 anonim válasza:
Acélszív! Azért ne legyünk ennyire szőrös szívűek! Nagyon szép hobbi a fotózás, és valahol el kell kezdeni, és nyilván az első DSLR gép előtt elég bizonytalan mindenki, aki nem ismeri ezeket a gépeket. Nekem is nagy dilemma volt, millió tesztet elolvastam, millió videót megnéztem, millió fotót vizsgáltam nagyítóval mielőtt vettem gépet. De biztosíthatom a kérdezőt arról, hogy a D5300-D5500 bőven felülmúlja az elképzeléseit, minden igényét kielégíti, soha nem használja ki az összes képességét, úgyhogy fölösleges lenne 100 ezerrel többet költeni fényképezőgépre.
6/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg mert kicsit nehéz dönteni... az egyik régi a másik meg a professzionálisabb kategóriából de 3 éves... az egyik 1080 60p-t a másik 1080 60i-t tud... egyik érintős és hajtogatós kijelzővel a másik meg sima beépített és egy kis lcd kijelzővel rendelkezik. az egyik 2sd foglalattal a másik csak 1-el. az egyikben van fókusz motor a másikban nincs. olyan k@rva nehéz egy kérdésre válaszolni oltogatás nélkül?
2016. júl. 16. 21:21
7/9 acelsziv válasza:
Tekintve, hogy ismétlem magam: pár sorral fentebb ott van UGYANEZ A KÉRDÉS - igen.
8/9 anonim válasza:
"olyan k@rva nehéz egy kérdésre válaszolni oltogatás nélkül?"
Apa, én pontosan tudom, hogy MAGAMNAK melyiket választanám, mert ismerem a saját igényeimet, elvárásaimat, fotózási szokásaimat és szükségleteimet.
Rólad semmit nem tudunk, hogyan dönthetnénk el HELYETTED minden ismeret nélkül, melyik felel meg neked?
De tudod mit? Ha ennyire életképtelen vagy, akkor válaszd a D5500-at. De ha nem jön be, ne engem hibáztass.
9/9 acelsziv válasza:
Vagy vegyél egy D5 -öst. Az biztosan "jó képeket fog csinálni" helyetted -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!