Nikon D5500 vs D7100?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2016. jún. 21. 12:41
 1/9 acelsziv ***** válasza:

[link]

D7100. Ha nem túl nagy az árkülönbség.

2016. jún. 21. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenképp a D5500-at, új és jobb szenzor van mint a D7100-ban. Olcsóbb, van bent wifi, érintőképernyős és kihajtható lcd. Hátránya hogy nem cseppálló.

Az összes nagyobb oldal a D5500-at javasolja inkább a D7100-al szembe.

[link]

[link]

2016. jún. 21. 13:10
 3/9 acelsziv ***** válasza:
91%

Hmm olvasva a teszteket ha az 5500 -ból kivesszük, de a fotózást nem befolyásoló tényezőket akkor nem sok előnye marad a 7100 -zal szemben.

Ellenben a 7100 jobb záridő -tartományt nagyobb és jobb minőségű keresőt, több fókuszpontot, sorozatfotónál több képet és jobb energiafelhasználást kínál. Arról nem beszélve, hogy a mechanikája élettartama 50% -kal jobb.

Ezzel együtt drágább is és a fényérzékenysége nem olyan jó. De ez egy felsőbb kategóriás gép.

Kaptál két különböző választ eléggé megtámogatva érvekkel. Te tudod, hogy mennyit szánsz rá és mennyire fontosak neked a kiegészítők (wifi stb) Ha tényleg a fotók számítanak akkor - több fotós ismerősöm ugyanezt mondja - inkább legyen egy régebbi, de jobb kategóriájú géped, mint egy újabb de alacsonyabb szintű.

2016. jún. 21. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

"inkább legyen egy régebbi, de jobb kategóriájú géped, mint egy újabb de alacsonyabb szintű."

Mondja Acélszív aki egy D3300-at vett.

2016. jún. 22. 08:29
 5/9 acelsziv ***** válasza:
77%

4: Gondolom innentől minden hozzászólásomra jössz egy beszólással ugye? Mint valami óvodás.

Igen ezt vettem, mert erre volt pénzem és új gépet akartam. És arra amire használom elég is. Ha kinövöm veszek egy jobbat.

2016. jún. 22. 08:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) köszönöm a részletes válaszokat és hogy segítettetek! :)
2016. jún. 23. 00:17
 7/9 acelsziv ***** válasza:

Nagyon szívesen. Csak egy apróság. Ezek a tesztek amiket linken kaptál nagyon csalókák. Látod: Mindent figyelembe vesznek még azt is, hogy az egyik gép kisebb, könnyebb vagy két dolcsival olcsóbb, mint a másik. Tehát nem csak a képalkotó képességek kerülnek mérlegre így, ha neked tényleg inkább ez számítana a teszt alapján nem a neked legjobb gépet kapnád.

Én pl próbaképp összevetettem az én D3300 -as gépemet az ismerősöm D90 -esével és az enyémet hozta ki jobbnak, holott az övé köröket ver az enyémre ha csak a lényeget nézzük.

2016. jún. 23. 06:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk igen ebben rengeteg igazság van!

Vagy pl ott van az D5300 hogy most kineknéri meg azt + pénzt.. vajon megéri ez lehetne egy nagy kérdés jelen esetben.

Az 5500 egy ujabb konsturkcio ujabb funkciokkal de nem olyan nagy a különbség az 5300 között.

Egy nagy hibája van a D5500 nak szerintem e mellett az összes 5xxx , 3xxx nek hogy a vázban nincs fókusz motor.

2016. jún. 24. 07:58
 9/9 anonim válasza:
Nikon D5500 *-*
2016. júl. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!