Kiraalyminecraft kérdése:

Valaki tud adni egy linket vagy weboldalt ahol viszonylag olcsón lehet otthonra fotós lámpa/vaku szettet?

Figyelt kérdés
Láttam sok helyen olyanokat hogy softbox de utana rajottem hogy az csak egy resze ennek az egesz lampanak ugye kell hozza allvagy meg foglalat es egy ilyen egybe kene es olcso áron ugyhogy ha valaki tud előre is köszi!

2016. júl. 15. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak kérdem, otthonra miért kell ilyen szett? Mi olyan van amit így lehet fényképezni?
2016. júl. 15. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyilván a minecraftot akarja fényképezni szoftbox-szal. :)

Nézelődj például itt:

[link]

2016. júl. 15. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak köszönöm a választ ès a linket!

De látom nem jól fogalmaztam :(

szóval ugye van ilyen fotós vagy videó (kinek hogy tetszik) hátterem de a szobában nem elèg a termèszetes fèny a használatához ezèrt kène nekem egy ilyen szett ami folyamatosan világ hogy videórögzitès közbe is világitson ès igy tudjam használni a hátteret.

2016. júl. 16. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A mikrosatnál vannak állandó fényű lámpák is, csak másik menüpont alatt...
2016. júl. 16. 07:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 16. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Mcgoat.hu

Ha felhívod, szívesen segít.

Ismerem a srácot, nagyon korrekt.

2016. júl. 16. 13:14
 7/7 fehérváripapa ***** válasza:

Szia! Először, mielőtt érdeklődsz és rádtukmálnak valamit, ami épp van nekik, mire van szükséged és mihez! állandó fény, vagy villanó fény... esetleg mindkettő (a stúdióvakuknak a villanáson kivül van állandó fénye is "modellfény". A másik, hogy pontosan milyen teljesitményű szett kell, mennyi lápával, milyen kiegészitőkkel... ezt viszont neked kell tudnod, hogy mire és mi kell...

azt azért tudnod kell, ha villanófény, a Ws nem összemérhető a wattal! 300W os lámpa videóhoz nem biztos hogy elég, de 300Ws os vaku a retinád letépi ha közelről belenézel, mivel a 300Ws annyit jelent, hogy ~1/1000mp -re van 300000W nyi fényed... (természetesen nagyságrendileg) Másrészt mire kell milyen terhelésre, miről akarod hajtani, 230V-ról, vagy akkuról szeretnéd (ez mindjárt meghatározza a kategóriát), fontos a bajonett is, hogy milyen fényterelőt tudsz rátenni később, ha valami megtetszik... a bowens bajonettet ajánlom, ahhoz minden van!

egyébként amit én láttam fb-on hirdetve és szerintem most legjobban megéri, az 85e körül volt, egy két lámpás komplett vakuszett bowens bajonettek, 300-300Ws os vakuk, állványokkal, ernyővel, softboxxal, rádiós kioldóval, táskával...

2016. júl. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!