Valaki tud adni egy linket vagy weboldalt ahol viszonylag olcsón lehet otthonra fotós lámpa/vaku szettet?
Második válaszolónak köszönöm a választ ès a linket!
De látom nem jól fogalmaztam :(
szóval ugye van ilyen fotós vagy videó (kinek hogy tetszik) hátterem de a szobában nem elèg a termèszetes fèny a használatához ezèrt kène nekem egy ilyen szett ami folyamatosan világ hogy videórögzitès közbe is világitson ès igy tudjam használni a hátteret.
Mcgoat.hu
Ha felhívod, szívesen segít.
Ismerem a srácot, nagyon korrekt.
Szia! Először, mielőtt érdeklődsz és rádtukmálnak valamit, ami épp van nekik, mire van szükséged és mihez! állandó fény, vagy villanó fény... esetleg mindkettő (a stúdióvakuknak a villanáson kivül van állandó fénye is "modellfény". A másik, hogy pontosan milyen teljesitményű szett kell, mennyi lápával, milyen kiegészitőkkel... ezt viszont neked kell tudnod, hogy mire és mi kell...
azt azért tudnod kell, ha villanófény, a Ws nem összemérhető a wattal! 300W os lámpa videóhoz nem biztos hogy elég, de 300Ws os vaku a retinád letépi ha közelről belenézel, mivel a 300Ws annyit jelent, hogy ~1/1000mp -re van 300000W nyi fényed... (természetesen nagyságrendileg) Másrészt mire kell milyen terhelésre, miről akarod hajtani, 230V-ról, vagy akkuról szeretnéd (ez mindjárt meghatározza a kategóriát), fontos a bajonett is, hogy milyen fényterelőt tudsz rátenni később, ha valami megtetszik... a bowens bajonettet ajánlom, ahhoz minden van!
egyébként amit én láttam fb-on hirdetve és szerintem most legjobban megéri, az 85e körül volt, egy két lámpás komplett vakuszett bowens bajonettek, 300-300Ws os vakuk, állványokkal, ernyővel, softboxxal, rádiós kioldóval, táskával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!