Hogyan tudnék felépíteni egy sikeres, fotós karriert?
#1 Köszönöm válaszod, ezekre mindenképp oda fogok figyelni!
#2 Szerintem pedig te vagy elég vicces. :) Egyrészt, valahol mindent el kellkezdeni, és az miért olyan óriási probléma, ha én ezt a telefonommal teszem? :) Másrészt, egy szóval sem állítottam, hogy világhírű fényképész szeretnék lenni, csupán a késöbbiekben remélem, hogy azért valamennyire elismert leszek. Ja, és én meg ezt a "kössünk bele mindenbe és mindenkibe mindenért" mentalitást imádom. Komolyan, milyen lenne az élet ilyen okoskák nélkül?
Bocs, de amikor ilyen telefonos fotóművészek feltűnnek, azon csak mosolyogni tudok. Van valamilyen fotózással kapcsolatos elméleti tudásod?
Mennek az alapfogalmak? Rekesz, záridő, fókusztávolság, fényerő...? Biztosan szép telefonod lehet, de a fotózás az alapfogalmakkal kezdődik.
#4 Köszönöm válaszod!
#5 Ne haragudj, de neked is csak ugyanazt tudom mondani, amit már előbb is hosszan leírtam. És igen, ismerem az általad említett fogalmakat. :) Értem én, hogy vannak kevésbé széles látókörű emberek, viszont ettől függetlenül annyira, de annyira unom már ezt a folyamatos általánosítást. :)
Csak azok csinálnak karriert akik céltudatosak és fanatikusak, és hisznek saját tehetségükben. Természetesen tehetségesnek kell lenni amit saját magadnak is be kell bizonyítani. Nem elég pár kedves ember véleménye akik kedvelnek téged és bíztatnak. Szakmai helyeken kell megmérettetni valós, vagy vélt tehetségedet. Pályázatok, tanfolyamok, képzések.
Persze majd papír is kell a továbbiakban, és amit már írtak kapcsolatok, és elhivatottság. Ja és szeretned kell amit csinálsz. Aztán majd pénz a felszerelésekhez. Majd a kérdés, hogy akarsze saját műtermet, vagy sajtófotós kívánsz e lenni....stb.. És még nem is vagyok szakmabeli....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!