Mi a neve azoknak a fotos gépeknek amik a filmekben is vannak es három képet tesz egymas utan hengerbe? Illetve hol van ilyen?
szerintem leginkább igazolványkép automatának hívják őket. láttam olyat is, ami karikatúrát, vagy más humoros képet csinált, de nem tudom, hogy annak mi más lehet a neve. Budapesten több metró aluljáróban is láttam, például a Kálvin téren. esetleg még plázákban lehet érdemes ilyesmit keresni.
szerintem általában 2x2 képet szoktak kinyomni egy papírképen, de lehet, hogy van olyan is, ami 1x4 csíkban adja ki. bevallom én egyszer használtam és csapnivaló minőséget produkált. amivel én találkoztam, az ugyanazt az egy képet tette rá négyszer. olyat én is csak filmekben láttam, hogy négy különböző képet csinál.
ha nem feltétlenül ilyen géppel akarod csinálni, akkor ma már bármilyen képeket egymás mellé tudsz szerkeszteni, vagy kérésre megcsinálják neked egy bármelyik fotólaborban és akkor az általad kiválasztott képekből csinálnak neked ilyet. ha te megcsinálod, akkor csak a nagyítás/nyotmatás költségét kell fizetned, ha velük csináltatod a szerkesztést, akkor legfeljebb rátesznek valami díjat, viszont a végeredmény biztosan jobb minőségű lesz, mint amit az aluljárós automata képes készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!