Fényképezőgép vagy telefon?
Hobbi-fényképezésre (bulik, családi események) szükségem lenne egy gépre. Nem tudom, hogy telefont vegyek, vagy egy kompakt gépet (mondjuk azt egy buliba hogy vigyem el...)
A Wifi-s fényképezőgépekkel azonnal meg tudom osztani közösségi oldalakon a képeket? Vagy mire használható ezen funkciója a gépnek? (Pl.: Panasonic DMC-SZ10)
Köszönöm a segítségeteket!
Hááát mit mondjak. Nekem ott a komplett tükrös szettem 2,8-as optikákkal, de annyira utálom már cipelni a hátizsákot, hogy sima családi eseményekről azt a pár torta és gyerek fotót meglövöm az S5-tel... Persze fény ez kell hozzá, de a dokumentáló célra több mint jó a minősége.
A tükrös most már inkább csak a művészkedéshez van meg.
Fényképezni fényképezőgéppel érdemes. Persze mindenki másként áll a dologhoz.
Ha egy tízes skálán nézzük, akkor a telefonosok vannak az 1-2-es skálán, őket hidegen hagyja a fénykép és videó minősége ráadásul még videózás közben sem tudják normálisan tartani a hiper szuper telefonjukat aztán meg megy a nyígás, hogy hogyan lehetne elforgatni az amúgy is remegő felvételt. A fotónak nevezett valami meg egyenesen a fényképezés gyalázása...minimális szenzor, műanyag objektív...az már a "hightech" netovábbja.
Már a látványától is rosszul vagyok mikor valaki magasba emelt telefonjával éppen alkotásban van...űber brutál gagyi fotográfus vagy éppen operatőr.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!