Ha jobb képminőséget akarok, mint egy kompakt géptől, vagy egy telefontól, milyen fényképezőgépet érdemes venni?
Hobbi fotós vagyok. Eddig egy régi kompakt géppel készítettem a képeket, kb. 1 éve vettem egy felső kategóriás okos telefont, és nagyjából(nem pont) ugyan azt a képminőséget megkapom tőle mint a kompaktomtól. Így a kompakt gépem már csak porosodik. Szeretnék venni egy komolyabb fényképezőgépet, de nem tudom milyet. Egy milc gépre gondoltam, de ahogy elnézem a tesztfotókat, nem sokkal nyújt többet képminőségben(hiába az aps-c szenzor), mint a kompaktom.
Ha az ember jó képminőséget akar, tükörreflexeset kell vennie? Azt félek, hogy kényelmi okokból nem cipelném magammal kirándulásokra, nyaralásokra...
Egy aps-c szenzoros milc es egy akarmilyen felso kategorias telefon legypiszoknyi keperzekelojenek kepminosege kozott fenyevek vannak.
Ha te nem latsz kulonbseget, akkor felesleges tobb penzt kiadnod barmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!