Szeretnék segítséget kérni fényképezőgép választásban! Eddig még nem volt gépem. Középkategóriásra gondoltam. Szerintetek milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Fellépéseket, nyári élményeket, kutyáimat, kiskölyköket (ebben a hónapban születendő bernáthegyi kölykök) szeretnék fényképezni és videózni is... előre köszönöm a válaszokat..
14/L
2016. jún. 1. 14:57
1/12 anonim válasza:
A legfontosabbat nem írtad le: hogy mennyit szánsz rá. Mondjuk az sem teljesen tiszta, hogy mit értesz középkategória alatt...
2/12 anonim válasza:
Mi az hogy középkategória? Nekem egy Nikon D7100 középkategória ami kitobival 350 ezer forint.
3/12 acelsziv válasza:
bármelyik tizenezres Nikon Coolpix megteszi.
4/12 A kérdező kommentje:
És a Canon gépekről kinek mi a véleménye?-milyent?
2016. jún. 3. 18:46
5/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
Esetleg ami nem drága (1000 euró-476,790 ft) mondjuk olcsóbb sokkal...
2016. jún. 3. 22:24
7/12 acelsziv válasza:
Amire te használnád arra ez is tökéletes:
Csajos külső, csak lövöldözni kell vele és még tokot is kapsz mellé.
8/12 anonim válasza:
mi az hogy sokkal olcsóbbat? 400 000 már olcsóbb?
9/12 A kérdező kommentje:
Hát úgy 60 000 ft-ig mehet... nem mindenkinek van olyan sok pénze...
2016. jún. 4. 15:27
10/12 anonim válasza:
Pontosanhárom nappal ezelőtt, az első válaszban kérdeztem meg, hoyg mennyit szánsz rá, mert anélkül nem tudunk segíteni. Elég sokáig tartott összeszámolni, egyforintosokban gyűjtesz fényképezőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!