Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon EOS 7D alig 100 000Ft-ér...

Canon EOS 7D alig 100 000Ft-ért? Megéri ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

A német Amazonon nézegettem a gépeket, gondoltam veszek egy jobb vázat, ám de nem feltétlenül kell a legújabb, jó lesz a 7D. Hasznátra gondoltam, de belefutottam egy 300€-s ajánlatra. Írtam is az illetőnek, hogy infókat kérnék a gépről.

A gép új, 2 év garanciával a gyártótól, 300€ + postaköltség - érkezett a válasz, persze nem szó szerint idéztem, mert leírta, hogy mit küldjek neki, ha kell a gép.

Megéri? Vagy felejtős? 100 ezerért egy ilyen gép, még ha új is, mert a többi 5-600 eurónál kezdődik.

Nekem kicsit romlott szaga van a dolognak, mert bár egy sima 7D, de újonnan nem lehet ennyire olcsó, még ha Mark II ára is süllyedt nem is keveset.

2016. máj. 30. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem "brand new", hanem "refurbished" termék.
2016. máj. 30. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:

mit kell küldeni neki? megveszed, elküldi, te meg elküldöd a pénzt.

Egyébként 100k elég olcsó egy még garanciális 7D-ért refurbished-ben is, szóval alaposan megfontolnám, hogy mi a bibi, maga a gép ha működik, akkor instant get ennyiért.

2016. máj. 30. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

EUR 300,00

+ EUR 3,00 Versandkosten

Gebraucht - Wie neu

NEU *** Für alle Details und Bestellungen - Schreiben Sie uns: aabbc80@web.deDANKE!!

morebuyug

Bewertungsstatistik: Neuer Verkäufer (Noch kein Feedback.)

---

Egy lukas zoknit sem vennék tőle.

2016. máj. 30. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem pont nála néztem, hanem egy daniela nevű személynél.

Köszönöm a válaszokat. Többet kiadok, de legalább biztosabb, hogy jobb gépet kapok.

2016. máj. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!