Expo szám DSLR-nél?

Figyelt kérdés
szeretnék használtan venni egy DSLR gépet és többhöz odaírták, hogy ennyi megy annyi expo. azt szeretném megtudni, hogy mennyi az az expo szám, amire tervezték a gépeket? 50k láttam valahol és nem tudom, hogy melyik gépnél kb mennyi lehet. megtalálom azt a gép gyári leírásában ha jobban megnézem?
2016. máj. 29. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:

A legtöbb modellnél nincs garantált (vagy akár csak tervezett) élettartam.

Itt egy nagyon jó adatbázis:

[link]

Itt lecsekkolhatod, hogy másoknak mikor ment tönkre - de ez nem jelent semmit.

Az 50000 mondjuk épp egy olyan érték, ami már határeset: lehet, hogy holnap megadja magát, lehet, hogy elmegy mégegyszer ugyanennyit.

2016. máj. 29. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Az nem úgy megy... lehet veszel egy újat és már 200 után a szervízben köt ki, de lehet hogy van egy használt ami 70.000-nél is többet megy. Attól függ hogy volt használva, mennyire porosodott, sima vagy sorozatfelvételekhez használták, sokat videóztak-e vele, satöbbi... meg kell nézni azt a gépet, mennyire szép állapotú.

Amúgy meg alsó kategória 50e Ft, középkategória 100-150e, felső kategória több százezer.

2016. máj. 29. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. a linknek különösen örülök! :)
2016. máj. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!